Kristen Stjuart: Princ sa Bliskog Istoka platio pola miliona za razgovor sa glumicom

Kristen Stjuart: Princ sa Bliskog Istoka platio pola miliona za razgovor sa glumicom

Autor: | 12/09/2013

0

Kristen Stjuart (23) uspela je da donese 500.000 dolara jednoj humanitarnoj organizaciji za samo 15 minuta. Naime, filmski producent Harvi Vajnstajn tvrdi da je sklopio veoma unosan dogovor sa anonimnim princem sa Bliskog Istoka, koji je želeo da upozna zvezdu "Sumrak Sage", a koji je zauzvrat donirao novac fondaciji za žrtve uragana Sendi. Vajnstajn je ispričao novinarima na prikazivanju dokumentarnog filma o uraganu "12-12-12" na Filmskom festivalu u Torontu da je Kristen pristala na 15-minutni razgovor u zamenu za donaciju. Bogati princ navodno je platio iznos u kešu, a potom upoznao glumicu u Medison Skver Gardenu u Njujorku.
- Kristen je samo sedela sa likom 15 minuta - rekao je producent, koji je prošle godine organizovao koncert za pomoć žrtvama ovog uragana, na koji je doveo Rolingstonse, Kanjea Vesta, Pola Makartnija, Bilija Džoela, Krisa Roka, Adama Sendlera i Brusa Springstina.
Ovaj koncert, koji je prikupio 65 miliona dolara, prikazan je u dokumentarcu, a premijera filma zakazana je za 29. oktobra u Njujorku, na prvu godišnjicu oluje.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još