Džordana Bruster dobila bebu uz pomoć surogat majke

Džordana Bruster dobila bebu uz pomoć surogat majke

Autor: | 12/09/2013

0

Glumica Džordana Bruster i njen suprug Endru Form postali su roditelji. Srećni par dobio je sina kojem su dali ime Džulijan, i kažu da su presrećni što su proširili svoju porodicu. Džulijan je rođen uz pomoć surogat majke, a glumičin portparol potvrdio je srećne vesti za magazin "Us Weekly".
- Džordana i njen suprug Endru su uzbuđeno objavljuju da su dobili sina Džulijana Brustera-Forma. Sina su dobili uz pomoć surogat majke. Roditelji su presrećni - navodi se u kratkom saopštenju.
Tridesettrogodišnja zvezda filma "Fast and furious" i njen suprug, koji se bavi filmskom produkcijom, venčali su se 2007. godine na ceremoniji na ostrvu Nevis u Karibima, dve godine pošto su se upoznali na snimanju filma "Teksaški masakr motornom testerom". Glumica koja je rodom iz Paname, nedavno je u jednom intervjuu otkrila da joj se ne bi dopalo da se njeno dete bavi glumom.
- Kad budem imala decu, ako on ili ona kaže da želi da postane glumac, ja ću ih zamoliti da to ne učine. Niko u mojoj porodici se nije bavio šou-biznisom, pa nisu ni znali za bolje - rekla je Džordana za "Marie Claire".

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti