Eros Ramacoti: Porodična šetnja Milanom

Eros Ramacoti: Porodična šetnja Milanom

Autor: | 11/09/2013

0


Italijanski pevač Eros Ramacoti sa suprugom Marisom proveo je nezaboravno letovanje u Majamiju, posle čega se vratio u Milano, gde trenutke predaha koristi da sa porodicom uživa u šetnji ulicama evropske prestonice mode. Inače, autor brojnih romantičnih balada, posle razvoda od prve supruge Mišel Hunciker, manekenke, sa kojom ima šesnaestogodišnju kćerku Auroru, dugo je odolevao ozbiljnim emotivnim vezama, sve dok nije upoznao sadašnju ženu, koja je takođe manekenka.
- Mišel i ja smo se razveli zbog prevelikih razlika u pogledima na život. Godinama sam mnogo toga trpeo samo zbog kćerke Aurore, a onda se sve završilo. Mišel i ja smo u korektnim odnosima. Moja devojčica živi sa majkom, a ja je viđam kad god to poželim - izjavio je pedesetogodišnji muzičar koji važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca.
Posle razvoda, večiti romantik dugo je odolevao pripadnicama lepšeg pola sve dok 2009. godine nije upoznao sadašnju suprugu Marisu, koju je posle godinu dana zabavljanja odveo pred oltar. Sa Marisom, za koju Eros tvrdi da je njegova srodna duša, slavni pevač ima dvogodišnju kćerku Rafaelu Mariju, od koje se ne odvaja.

Piše: Jelena Vlahović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin