Dejvid Bekam: Povlačenje iz posla sa Gordonom Remzijem

Dejvid Bekam: Povlačenje iz posla sa Gordonom Remzijem

Autor: | 11/09/2013

0


Dejvid Bekam odustao je od otvaranja restorana sa jednim od najslavnijih kuvara na svetu, Gordonom Remzijem.
Ovaj 38-godišnji bivši fudbaler, koji je uložio novac u mediteranski restoran svog 46-godišnjeg prijatelja, čije je otvaranje zakazano za 16. septembar, povukao se iz posla, jer su on i Gordon imali različite vizije ovog projekta.
- Možda su najbolji prijatelji, ali su obojica veoma mudri poslovni ljudi, a kako su želeli različite stvari, razišli su se - ispričao je izvor blizak Dejvidu i Gordonu.
- Bekam je bio spreman da ispiše ček i posetio je lokal. Ali kada je shvatio da to nije ono što je on želeo, pričali su dugo i oštro, nakon čega su odlučili da ipak ovaj put ne rade zajedno.
Restoran, Union Street Cafe, već je privukao veliku pažnju i bukiran je mesecima unapred, nakon što je otvorena mogućnost rezervacije putem sajta pre nekoliko nedelja. Čak 1.200 rezervacija stiglo je na njihovu adresu svega pola sata nakon lansiranja sajta, a posle četiri sata brojka je premašila 2.500 gostiju.
Uprkos sigurnoj popularnosti restorana, Dejvid ima druge planove - želi da otvori lanac "pie and mash" (pita & pire) kafea, kako bi stvorio franšizu i upoznao ceo svet sa svojim omiljenim jelom, inače tradicionalnim obrokom u istočnom Londonu.
- Dejvid želi da pokrene lanac, koji će postati svetski poznat. A ono što Dejvid želi, Dejvid i uradi - rekao je njegov prijatelj.


Autor: Life Content
Foto: SIPA, FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti