Vojvotkinja od Kembridža: Porođaj je protekao savršeno

Vojvotkinja od Kembridža: Porođaj je protekao savršeno

Autor: | 10/09/2013

0


Malo je informacija poznato javnosti kada je reč o rođenju britanskog princa, ali podatak da je frizerka vojvotkinje od Kembridža bila u pripravnosti mesec dana pre rođenja malog naslednika, kao i to da se Ketrin pohvalila prijateljima da je imala savršen prirodni porođaj, procurele su u javnost.

Mlada mama Ketrin Midlton se samo nekoliko sati nakon porođaja princa Džordža pojavila u javnosti i zablistala pred objektivima fotoreportera što se definitivno može pripisati kraljevskom tretmanu u kome uživa.

Kako navodi časopis Vanity Fair porođaj je protekao savršeno, odvio se prirodnim putem, a majka budućeg princa nije imala nikakvih problema ili komplikacija. Kako se navodi, ona je sa nekima od svojih najbližih prijateljica podelila svoja iskustva sa rođenjem deteta i svoj porođaj opisala kao savršen.

Ketrin je želela prirodan porođaj, a na svojoj strani imala je najbolju moguću medicinsku negu, ali i genetiku. I sama vojvotkinja od Kembridža na svet je došla sasvim prirodno, a njena majka Kerol imala je jednostavan porođaj bez komplikacija. Džordž Braun, dugogodišnji prijatelj porodice Midlton, sa javnošću je podelio svoje sećanje na rođenje sadašnje vojvotkinje.

Autor: Life Content
Izvor: Story
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti