Bekamovi: Provod sa mališanima u zabavnom parku

Bekamovi: Provod sa mališanima u zabavnom parku

Autor: | 08/09/2013

0


Kao običnom svetu i slavnim ličnostima deca su na prvom mestu i uvek su spremne da potpuno zaborave na svoj status, ponekad i razmažene zahteve od posluge, i da sve svoje potrebe podrede mališanima. Osmeh na licu njihovih potomaka uvek je najbitniji, a zarad njega upuštaju se u različite avanture. Tako je legendarni muzičar Elton Džon nedavno sa bračnim partnerom Dejvidom Furnišem i njihovim sinovima, trogodišnjim Zakarijem i osmomesečnim Ilajdžom, posetio mondenski zabavni park u Sen Tropeu. I pored toga što je muzička zvezda samo dvadesetak dana pre toga bila na hitnoj operaciji slepog creva u Monaku, sve svoje probleme tom prilikom je ostavio sa strane i potpuno se prepustio uživanjima u različitim sadržajima za decu. U opuštenoj atmosferi, njegovi sinovi koje je rodila ista surogat majka najviše su se radovali vožnji u karuselu, popularnoj vrteški, a njihovi očevi su im pravili društvo i tom prilikom su podjednako kao i dečaci uživali u svakoj novoj vožnji. Stariji Zakari izabrao je da bude u malom automobilu i sve vreme je simulirao upravljanje vozilom, dok je osmomesečna beba uživala u naručju slavnog oca i posmatrala dešavanja u zabavnom parku. Četvoročlana porodica provela je čitav dan u ovom raju za mališane u Sen Tropeu na radost Zakare i Ilijadže. Inače, Elton je sa članovima familije čitavo leto bio na Azurnoj obali, gde su bili smešteni u njihovoj luksuznoj vili u Nicu. Međutim, vreme su provodili na različitim mestima, a gotovo svakodnevno krstarili su jahtom i obilazili prelepu obalu Francuske rivijere. Letovanje im je nakratko pokvarila operacija poznatog pevača, koja je hitno urađena u bolnici u Monaku, ali je u kratkom roku uspeo potpuno da se oporavi.
Na drugom kraju sveta, tačnije u “Diznilendu” u Kaliforniji i porodica Bekam imala je slobodan dan i odvela trojicu svojih sinova i najmlađu kćerku u ovaj „raj za decu“. Viktorija i Dejvid Bekam jedan su od najskladnijih parova među svetskim zvezdama, a njihova deca Romeo, Bruklin, Kruz i Harper oduvek su bili centar njihovog sveta. I pored toga što je slavni britanski fudbaler pre nekoliko meseci završio profesionalnu karijeru fudbalera, u dogovoru sa porodicom odlučio je da nastavi život u Americi. Njegova supruga, koja je u međuvremenu započela dizajnersku karijeru, nedavno je u intervjuu za jedan američki časopis objasnila da članovima njene familije više odgovara način života u toj zemlji od onog koji se vodi u Evropi. Srećni supružnici svaki slobodan trenutak koriste da se posvete svojim mališanima. Nedavno su sa svojom decom posetili "Diznilend" u Kaliforniji, čemu se naročito obradovala dvogodišnja Harper. Ona se sa majkom, ocem i braćom najradije vozila u karuselu, a ponosni otac stalno je fotografisao svoju decu. Starija braća zaštitnički su nastrojena prema simpatičnoj sestri, a tokom provoda u poznatom zabavnom parku i Dejvid i Viktorija su imali priliku da se prisete svog odrastanja i da se poput dece zabavljaju vozeći se u vrtešci.
Svesni koliko je važno bezbrižno odrastanje i da se trenuci provedeni sa roditeljima večno pamte, slavni roditelji se trude da svojim mališanima ulepšaju detinjstvo kako bi oni kada porastu postali što bolje i kreativnije osobe.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti