Biljana Topić: Supruga Dragutina Topića u bolnici zbog komplikacija u trudnoći

Biljana Topić: Supruga Dragutina Topića u bolnici zbog komplikacija u trudnoći

Autor: | 07/09/2013

0

Biljana Topić, atletičarka i supruga našeg proslavljenog atletičara Dragutina, primljena je u kliniku u Višegradskoj u Beogradu, zbog komplikacija u trudnoći. Iako je termin za porođaj u oktobru, Biljanu će lekari najverovatnije poroditi već sledeće nedelje.
- Biljana je morala u bolnicu zbog komplikacija koje su se iznenada desile. Želeo sam da prisustvujem porođaju, ali me je odgovorilo stručno osoblje sa kojim sam razgovarao o tome. Procenjeno je da je zbog specifičnosti trudnoće bolje da budem van porođajne sale - rekao je Topić.
Dragutin Biljani pruža bezrezervnu podršku od kuće, gde se stara o njihovoj kćerki Angelini, koja je u avgustu proslavila osmi rođendan. Dragutin je uzbuđen zbog rođenja drugog deteta, ali i zabrinut zbog supruge i bebe.
- Biljana i ja uvek delimo kućne poslove, pomažemo jedno drugom, tako da mi sada nije teško da se sam staram o ćerki i kući. Stalno mislim na Biljanu i želim da izgura do kraja bez muke. A znam da hoće jer bebe sportista obično žure - kaže Top, ispoljavajući svoj optimizam.
- Volim te srećo moja, jedva čekam da mi dođeš kući čim se porodiš, da se svi četvoro radujemo u ljubavi - napisao je na svom Fejsbuk profilu Dragutin pre nekoliko dana. Stotine i poznatih i nepoznatih pružaju mu podršku i unapred čestitaju rođenje drugog deteta.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin