Katarina Živković: Odmor od problema u roditeljskom domu

Katarina Živković: Odmor od problema u roditeljskom domu

Autor: | 03/09/2013

0


Folk pevačica Katarina Živković ovog leta održala je veoma uspešnu turneju, a najveći broj nastupa imala je u Crnoj Gori, gde je po tradiciji najbolji letnji provod. Od kada je pre nekoliko meseci izdala svoj novi kompakt-disk "Ludo srce", lepa dvadesetčetvorogodišnjakinja uspela je da skrene pažnju na sebe kvalitetnim pesmama koje je njena publika odmah zavolela. Poznata Leskovčanka je zato pozvana da uz Severinu Vučković i Alena Islamovića peva na zatvaranju festivala "Open" u makedonskom gradu Strumica. Katarina je tada uz pratnju trubača napravila odličnu atmosferu i ostavila odličan utisak na osamdeset hiljada posetilaca, koliko ih je bilo te večeri. I pored toga što je bila premorena, kao pravi profesionalac svoj posao uradila je bez greške, ali se neposredno posle nastupa onesvestila u bekstejdžu zbog čega su morali da intervenišu lekari.
- Pre odlaska u Makedoniju imala sam mnogo nastupa u Crnoj Gori koji su me iscrpli, što se odrazilo na moje zdravlje. Pošto sam završila svoj posao u Strumici, osetila sam slabost i mučninu i pala sam u nesvest, zbog čega su me prebacili u bolnicu, gde sam primila infuziju i brzo se oporavila. Nije bilo ništa strašno, jednostavno bila sam preumorna i kolabirala sam. Ubuduće ću više voditi računa o sebi - iskrena je lepa pevačica kojoj je žao što je jedan od najznačajnijih nastupa u njenoj karijeri prošao u senci zdravstvenog problema.
- Bilo mi je prelepo u Strumici jer sam nastupala pred osamdeset hiljada ljudi, za šta ranije nisam imala priliku. Atmosfera je bila sjajna, a ja se nadam da ću ubuduće imati još mnogo ovakvih koncerata i da ću jednog dana nastupati i pred stotinu osamdeset hiljada posetilaca. Inače, nisam imala priliku da se odmorim dan posle kolabriranja jer sam pevala na jednoj privatnoj zabavi - kaže Živkovićeva.
Posle nastupa na privatnoj proslavi u Novom Sadu odlučila je da sebi pruiušti nekoliko dana odmora, pa je otputovala u rodni Leskovac. Katarinin dolazak u porodični dom naročito je obradovao njene roditelje koji su mogli da se uvere da je sanirala zdravstvene probleme, a ona se prepustila pažnji kojom su je obasipali, što, inače, redovno čine.
- Zbog posla dugo nisam imala priliku da odem u rodni grad, tako da sam sada iskoristila malu pauzu u nastupima da otputujem u Leskovac. Uživam u društvu svojih roditelja, familije i dugogodišnjih prijatelja koji mi često nedostaju. Uz njih se uvek osećam bezbrižno i relaksirano.
Ovog puta sa njom nije bio njen emotivni partner Branislav Janković koji je, inače, čest gost u njenom porodičnom domu. Poslednjih nedelja u medijima su se ponovo pojavile informacije da je njihova veza u krizi, čak i da više nisu zajedno, ali atraktivna brineta je odlučila da detalje svoje veze više ne otkriva javno i da bar deo intime sačuva za sebe.
- O mojoj i Banetovoj vezi se proteklih godina mnogo pisalo i zato sam odlučila da više ne komentarišem naš odnos. Šta se dešava između nas i kako nam je znamo on i ja i nema potrebe da se bilo kome pravdamo - zaključuje Živkovićeva.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti