Vil i Džejda Pinket Smit prodaju svoj raskošni dom u Kaliforniji

Vil i Džejda Pinket Smit prodaju svoj raskošni dom u Kaliforniji

Autor: | 02/09/2013

0

Slavni par Vil (44) i Džejda Pinket Smit (41) odlučili su da prodaju svoju raskošnu vilu koja je smeštena u planinama Santa Monika, u blizini Los Anđelesa. Imanje, koje se prostire na preko 2.000 kvadratnih metara, prodaje se za početnu cenu od 42 miliona dolara, iako su se glumac i njegova porodica tu uselili pre samo dve godine.
Par, koji je u braku 16 godina, odlučio je da na tom mestu napravi kuću iz svojih snova, a procenjuje se da je izgradnja trajala sedam godina, i poseduje sobu za meditaciju, privatni bioskop, muzički studio, veštačko jezero i košarkaški teren. Enterijer je dizajniran po njihovim nacrtima, pošto je glumac jednom prilikom otkrio da je napravljen kružni pod koji predstavlja "beskrajni ciklus njihove ljubavi".
Vil i Džejda, koji u ovom luksuznom domu žive sa 15-godišnjim sinom Džejdenom i 12-godišnjom kćerkom Vilou, nedavno su prodali i svoju vikendicu na Havajima, koja se prostire na skoro 3.000 kvadratnih metara, za 20 miliona dolara, što je u medijima podstaklo glasine da par rasprodaje imovinu zbog problema u braku.

Izvor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti