Nikolina Pišek i Vidoje Ristović: Luksuzni odmor pre svadbe

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović: Luksuzni odmor pre svadbe

Autor: | 02/09/2013

0


Nikolina Pišek i Vidoje Ristović uživali su do juče u jednom od najluksuznijih hotela u Sen Tropeu, odakle su produžili za Monako, gde će se venčati u prisustvu brojnih prijatelja i rodbine.
- Budući mladenci vreme su provodili u restoranu u kojem se u ovom trenutku nalazi Elton Džon s decom i partnerom, Bekamovi, ali i Madona, koja je pravo s proslave rođendana došla u ovo luksuzno letovalište. Par uživa u najboljem i najluksuznijem hotelu "De Pari", koji je otvoren u maju ove godine. Reč je o neobičnoj građevini s pet zvezdica. Zanimljivo je to što se bazen nalazi na krovu, a dno bazena je providno, pa se vidi iz hotelskog lobija - kaže izvor i dodaje:
- Nikolina i Vidoje su se odmarali na jednoj od najatraktivnijih i najlepših plaža na svetu, Klub 55, na kojoj se nalazi i istoimeni restoran, u koji svetska elita dolazi svojim jahtama samo da bi tu ručala.
Njih dvoje su vreme provodili i u najboljem kafe-baru u Sen Tropeu "Le Ke", a kako saznajemo, voditeljka i istoričar umetnosti su juče otputovali u Monako, gde će dočekati goste koji stižu na njihovu svadbu, a kojih će biti tačno stotinu.

nikolina-pisek-vidoje-ristovic-letovanje--

nikolina-pisek-vidoje-ristovic-letovanje

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti