Amanda Sejfrid: Od roditelja sam naučila da prava ljubav postoji

Amanda Sejfrid: Od roditelja sam naučila da prava ljubav postoji

Autor: | 02/09/2013

0

Amanda Sejfrid (27) izjavila je da veruje u postojanje prave ljubavi, zahvaljujući svojim roditeljima. Glumičina majka En i otac Džek u braku su 30 godina, a njihova posvećenost uverila je Amandu da je samo pitanje vremena kada će upoznati "onog pravog", te se zbog toga divi ljudima koji su verni svojim partnerima.
- Naučila sam od svoje mame En koliko je duga veza važna. Ona i moj otac Džek zajedno su preko 30 godina. To mi uvek daje nadu da dobre duge veze postoje. Imala sam momaka i bila sam zaljubljena. Nikada mi ne bi palo na pamet da spavam sa nekim drugim ako sam u vezi. Rezultat je da se divim ljudima koji mogu da izbegnu afere - rekla je glumica, koja je trenutno u vezi sa kolegom Džastinom Longom, a prethodno je bila u trogodišnjoj vezi sa Dominikom Kuperom, sa kojim je glumila u filmu "Mamma Mia".
Amanda je priznala da je njena majka imala veliki uticaj na njen život, te da joj je pomogla da se izbpri sa problemima koje je imala kao tinejdžerka, kada je bila nesigurna po pitanju svog izgleda.
- Moja mama ima sposobnost da ostane mirna. Ona je terapeut po zanimanju i uvek ima kontrolu nad situacijom. Ona je znala da imam problema sa svojim izgledom dok sam bila tinejdžerka. Bila sam previše stidljiva i mislila sam da sam ružna. Bila sam mršava i nosila proteze. Ipak, počela sam da glumim u lokalnom pozorištu samo iz zabave. Onda sam dobila ponudu da postanem model. Nisam znala zašto. To je za većinu tinejdžera spor proces - prisetila se Amanda.
Iako ju je majka uvek podržavala, Amanda je priznala da se En ne dopada kada joj se ćerka skida u filmovima, kao što je to bio slučaj sa njenom poslednjom ulogom - u filmu "Lovelace" igrala je porno glumicu Lindu Lavlejs.
- Da li se mojoj mami dopada sve što radim? Verovatno joj se ne sviđa što se skidam u filmovima. Ali, ona uspeva da ostane mirna i da kontroliše svoje emocije, pa mi to daje snagu da prihvatim uloge za koje mislim da su najbolje.

Izvor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin