Miranda Vidak i Stefan Kapičić: Pomirenje na pomolu?

Miranda Vidak i Stefan Kapičić: Pomirenje na pomolu?

Autor: | 30/08/2013

0

Početkom godine mediji su šuškali da je osmogodišnja veza glumca Stefana Kapičića i dizajnerke Mirande Vidak okončana, kada se lepa Splićanka iz njihovog zajedničkog doma odselila u Los Anđeles, a atraktivni Beograđanin ostao u Hrvatskoj da snima seriju "Larin izbor".
Iako nisu želeli ni da potvrde, ali ni da demantuju raskid, Stefan je tada izjavio da će "njegova ljubav pobediti kilometre koji ih dele" i tvrdio da je Miranda jedina prava žena za njega. Sa druge strane, hrvatski mediji objavili su da se Miranda upustila u romansu sa glumcem Ivanom Hercegom, te da je to zapravo dovelo do okončanja ljubavi sa Kapičićem.
Mesecima potom nije bilo novih informacija o njima, a prema onome što se poslednjih dana može videti na Tviteru, ovaj par obnovio je svoju romansu.
- Nedostaje mi Los Angeles. Jako. Puno. Baš - napisao je Kapičić, a potom dodao:
- A i neko ko je sad tamo.
Dan kasnije Miranda je na ovo odgovorila tako što mu je poslala svoju fotografiju, koju je on potom prokomentarisao tako što je postavio srce.
Njihovoj komunikaciji tu nije bio kraj, već je Stefan oduševljeno komentarisao neke Mirandine fotografije. Ipak, par dana ranije, popularni glumac postavio je fotografiju na kojoj piše:
- Prošlost je prošla. Je***o je pusti da ode! - i prokomentarisao je rečima:
- Mislim da je vreme...
Čini se da Kapičić vodi borbu sam sa sobom, ili još uvek čeka da se i Vidakova odluči - da li je i on pravi muškarac za nju, kao što je ona za njega. Ako je suditi prema poslednjim porukama koje su razmenili, emocije među njima još uvek postoje i sve su bliže pomirenju - ukoliko već nisu obnovili romansu.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti