Ben Aflek: Zbog uloge Betmena odustao od dva rediteljska projekta

Ben Aflek: Zbog uloge Betmena odustao od dva rediteljska projekta

Autor: | 26/08/2013

0

Holivudski glumac i reditelj Ben Aflek odustao je zbog uloge Betmena u nastavku filma "Čovek od čelika" od dva rediteljska projekta. On je planirao da režira filmove "The Stand" i rimejk francuskog trilera "Tell No One", ali to neće uraditi zbog rada u novom filmu studija "Vorner".
Kako prenosi Dedlajn, Skot Kuper će umesto Afleka, režisera filma "Argo" koji je ove godine osvojio tri Oskara, režirati adaptaciju romana Stivena Kinga "The Stand". Takođe, u medijima se spekuliše da će Aflek igrati u više filmova o Betmenu, a možda će i režirati film "Liga pravednika".
Studio "Vorner" saopštio je prošlog četvrtka da će 41-godišnji Aflek igrati povučenog milijardera Brusa Vejna/Betmena, u nastavku filma Zeka Snajdera "Čovek od čelika" koji bi u bioskope trebalo da stigne 2015. i u kome Supermena igra britanski glumac Henri Kavil.
Većina fanova ovog filmskog i strp junaka nije zadovoljna izborom Afleka za tu ulogu, pa su na internet sajtovima i društvenim mrežama pokrenute peticije da se kasting ponovi.

Izvor: Tanjug

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: ben aflek betmen

Najnovije vesti