Kloi Kardašijan i Lamar Odom: Otkriven uzrok problema u braku

Kloi Kardašijan i Lamar Odom: Otkriven uzrok problema u braku

Autor: | 24/08/2013

0

Kloi Kardašijan i Lamar Odom preživljavaju krizu u svom braku, ali razlog problema ne krije se u tome što je košarkaš prevario svoju suprugu, već zbog njegovih navodnih problema sa narkoticima. Nakon što su se nedavno pojavile glasine da je Lamar imao dve afere sa različitim ženama nakon što je oženio rijaliti zvezdu, u medijima se sve češće piše o tome da je njihov brak u krizi i da nisu daleko od razvoda. Iako su ona i njena majka Kris Džener demantovale ove glasine, sama Kloi je potvrdila da nije sve u redu kada se nedavno pojavila u javnosti bez burme na ruci. Sada su se pojavile nove informacije koje sugerišu da je uzrok njihovih problema zapravo Lamarova zavisnost od narkotika, zbog čega ga je Kloi izbacila iz kuće.
Ovaj problem traje od prošle godine, kada je Kloi uspela da nagovori supruga da ode u rehabilitacioni centar, ali ga je on napustio posle samo tri nedelje. Prema rečima izvora, Lamar je ostao "čist" sve do završetka ove košarkaške NBA sezone.
- Kloi je više zabrinuta za spasavanje Lamara nego za njihov brak - otkrio je izvor za portal TMZ.
Iz tog razloga je sa porodicom organizovala sastanak kako bi pokušali da dopru do Lamara i da ga nagovore da ode na lečenje, što je on odbio, a sve to je rezultiralo time da ga je supruga izbacila iz njihovog zajedničkog doma. Paparaci su snimili košarkaša kako utovaruje veliki broj kofera u svoj automobil i odlazi u nepoznatom pravcu.
Kloi i Lamar venčali su se 2009. godine, mesec dana pošto su se upoznali.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti