Biljana i Dragutin Topić: Pol bebe ostaće tajna sve do njenog rođenja

Biljana i Dragutin Topić: Pol bebe ostaće tajna sve do njenog rođenja

Autor: | 24/08/2013

0

Proslavljeni atletičari, bračni par Biljana i Dragutin Topić nedavno su na Košutnjaku organizovali nesvakidašnju proslavu osmog rođendana njihove kćerke Angeline. Umesto klasičnog slavlja u dečjoj igraonici oni su odlučili da na sportskom terenu organizuju niz takmičenja, a glavni animator bio je naš uspešni sportista, koji je osvojio čak šest olimpijskih medalja. Tom prilikom dvadesetak mališana, koliko ih je bilo, jako su se lepo proveli.
- Do sada smo uvek slavili rođendan našoj devojčici u dečijim igraonicama, ali pošto je sada u uzrastu kada joj to više nije interesantno trebalo je osmisliti nešto drugo. Zato smo iznajmili prostor na Košutnjaku, a ja sam bio u ulozi animatora. Prethodno sam osmislio niz igrica u kojima su se mališani takmičili i svima je to bilo vrlo zanimljivo - počinje priču Dragutin. Njegova supruga se nadovezuje:
- Deci se dopalo to što nisu navikli da ih neko od roditelja animira, a Angelina je bila posebno ponosna. Dok je Dragutin bio sa deom, ja sam se posvetila starijim gostima, potrudivši se da niko ne bude zapostavljen. Mališani su se odlično zabavljali, ni zbog torte nisu želeli da prekinu igru, pa smo je izneli na kraju slavlja.
Uspešni sportski par u oktobru će se još jednom ostvariti u ulozi roditelja, a njihova osmogodišnja mezimica je najviše uzbuđena zbog toga. Ponosna majka tvrdi da se odlično oseća i da se do sada ugojila svega šest kilograma.
- Odlično podnosim trudnoću i nadam se da će tako ostati do kraja. Ni sa Angelinom se nisam mnogo ugojila, a tako je i ovog puta. Suprug i ja smo odlučili da pol bebe ostane tajna sve do njenog rođenja, jer smo tako uradili i prvi put - iskrena je Biljana.
Njen suprug, legendarni Top iskreno dodaje:
- Za razliku od nas dvoje, Angelina je jako nestrpljiva da sazna da li će dobiti brata ili sestru. Predložili smo joj da pita doktorku, ali da nama ne kaže pol, međutim ona kaže da ne ume baš najbolje da čuva tajne. Inače, ona je najviše uzbuđena zbog prinove. Dugo već želi da dobije brata ili sestru, nas dvoje smo takođe planirali još jedno dete, ali smo to stalno odlagali. Ona nas je naterala da to uradimo što pre.
Dragutin i njegova lepša polovina odlučili su da po rođenju bebe zamrznu matične ćelije i na taj način zaštite čitavu porodicu od brojnih bolesti.
- Kada smo dobili Angelinu, matične ćelije nisu mogle da se zamrznu u našoj zemlji i nismo dovoljno znali o tome. Ovog puta odlučili smo da se o svemu informišemo i posle ponovnog razgovora sa doktorkom prošle nedelje shvatili smo koliko je to dobra stvar. Matične ćelije bebe koje planiramo da zamrznemo moći će svim članovima našeg domaćinstva da budu od koristi i zato želimo da budemo odgovorni roditelji - tvrdi Biljana.
Uspešni bračni par kraj leta provešće u Beogradu, a od septembra Topića čekaju novi poslovni izazovi jer planira da se posveti radu sa najmlađima.
- Već dugo imam ideju za rad sa decom, a od septembra ću i zvanično početi. Na Košutnjaku otvaramo sportski centar "Top Džamb" u okviru koga ću na jedinstven način raditi sa mališanima. Moj cilj je da im kroz igru približim sport i da klinci što više vremena provedu napolju dok ćemo u zatvorenom prostoru vežbati samo kada su loši vremenski uslovi - zaključuje Dragutin.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti