Ruška Jakić: Povratak na male ekrane

Ruška Jakić: Povratak na male ekrane

Autor: | 22/08/2013

0

Voditeljka Ruška Jakić, čije su emisije bile veoma gledane pre 20 i kusur godina, vraća se na male ekrane. Ona će biti novo lice televizije Prva, najverovatnije već od jeseni. Niko sa sigurnošću ne može da kaže koliko ona ima godina, pošto se takvi podaci ne mogu pronaći čak ni na sveznajućem Guglu, ali oni koji su voleli da je gledaju, moći će u njenim pričama ponovo da uživaju.
- Ruška je bila u svojevrsnoj ilegali, ali su se neke od njenih emisija prikazivale na jednoj lokalnoj televiziji. Ove godine pregovarala je sa nekoliko medijskih kuća, i na kraju je izbor pao na Prvu televiziju - kaže izvor.
Da li će gledaocima ponuditi nešto novo, ili će se pojaviti u svom prepoznatljivom izdanju sa osveženom emisijom "Ljubav i moda", pokušali smo da saznamo od Ruške lično, ali voditeljka nije želela da komentariše navode našeg izvora.
S druge strane, u PR službi Prve nisu želeli ni da potvrde, ali ni da demantuju naša saznanja, ali je rečeno da će se u njihovoj jesenjoj šemi naći nova lica i emisije:
- Tačno je da će jesen na TV Prva biti poprilično vruća! Pored brojnih novih televizijskih formata, biće i novih lica, o kojima još ne želimo da govorimo - rekli su nam u toj medijskoj kući.

Autor: Life Content

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti