Aleksandra Gudelj: Presrećni smo zbog prinove

Aleksandra Gudelj: Presrećni smo zbog prinove

Autor: | 20/08/2013

0


Lepa voditeljka igre na sreću "Loto", koja se emituje na "Prvoj" televiziji, Aleksandra Gudelj, koja je u petom mesecu trudnoće, veoma je srećna što će se ponovo ostvariti u ulozi majke. Posle odmora koji je trajao mesec dana, kada je sa porodicom boravila u Turskoj, Hrvatskoj i Crnoj Gori, zgodna Beograđanka s nestrpljenjem očekuje dan kada će otići na pregled ultrazvukom koji će pokazati kog je pola beba. Prinovi su se takođe obradovali njen suprug Veljko, kao i njihov dvogodišnji mališan Milijan. Aleksandra, koja je nedavno proslavila dvadeset deveti rođendan i obeležila treću godišnjicu braka sa svojim bračnim partnerom, Beograđaninom Veljkom Gudeljom, ističe da je aktivna trudnica i da joj trudnoća ne pada teško.
- Veoma sam aktivna, nemam mučnine, normalno funkcionišem. I dalje radim, biću na poslu sve dok budem mogla i dok saradnicima u emisiji "Loto" ne bude smetao moj trudnički stomak - šaljivo započinje razgovor za magazin "Hello!" uvek lepo raspoložena Aleksandra, voditeljka sa diplomom Ekonomskog fakulteta. Ona ističe da joj nije važno kog će pola biti beba koju će, prema predviđanjima lekara, dobiti u decembru.
- Zbog dugog letovanja na kome sam bila sa porodicom nisam bila u prilici da odlazim na kontrolu kod lekara, pa još ne znam kog je beba pola. Budući da sam sa odmora stigla krajem prošle nedelje, ostalo mi je da naredne nedelje uradim 4D ultrazvuk, koji će pokazati da li ćemo dobiti devojčicu ili dečaka. Ja nemam želju u vezi sa polom bebe, ali ni predosećaj da li ću roditi dečaka ili devojčicu. Kada budemo sa sigurnošću to znali, smislićemo nekoliko imena, pa ćemo svi skupa, suprug, sin i ja, odabrati ono koje nam se svima bude najviše dopalo - kaže crnka karakterističnog iskrenog osmeha.
Vest o prinovi u porodici posebno je obradovala sina Milijan, koji s nestrpljenjem očekuje da sazna da li će dobiti brata ili sestru.
Voditeljka koja je pre tri godine imala dva venčanja, prvo egzotično na Mauricijusu, a potom i crkveno u Srbiji, u trudnoći se ugojila samo jedan kilogram iako joj se trudnički stomak već nazire.
- Ne znam šta se desilo pošto nisam pazila na ishranu, a do sada sam se ugojila samo jedan kilogram - kroz osmeh kaže nekadašnja voditeljka emisije "Ludi kamen", šarmantna Aleksandra, koja uživa u skladnoj bračnoj zajednici sa Veljkom, za koga je od prvog dana upoznavanja znala da je čovek njenog života.
- Ljudi se prepoznaju i spoje se tako da funkcionišu kao jedna duša. Veljko i ja smo uigran tim, interesuju nas iste stvari. Sve volimo da radimo zajedno, to je tajna našeg dobrog braka - rekla je o svom suprugu Aleksandra.

Piše: Nadežda Jokić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti