Teri Hačer: Otkrila dugo skrivanu istinu o "Očajnim domaćicama"

Teri Hačer: Otkrila dugo skrivanu istinu o "Očajnim domaćicama"

Autor: | 19/08/2013

0


Osam sezona serije rekordne gledanosti, “Očajne domaćice”, snimalo se u zategnutoj i nefunkcionalnoj atmosferi, jer se, prema rečima Teri Hačer, koja u ovoj seriji tumači lik Suzan, popularne žene iz predgrađa nisu podnosile od samog starta projekta.
Brojne glasine o neslaganju seksi domaćica prvi put je za javnost potvrdila Teri, koja je istakla da su ostale koleginice Marša Kors (Bri), Eva Longoria (Gabrijel), Felisiti Hafman (Linet) i Nikolet Šeridan (Edi) bile ljubomorne na nju jer je bila mnogo više plaćena za svoju ulogu.
- Zarađivale su manje od mene i sa tim nisu znale da se nose. Prema meni su bile jako zle – priča Teri, čije se ime nije našlo ni na zahvalnici filmskim radnicima koje su sastavile i potpisale sve glumice.
Pored toga, one se nisu ni trudile da sakriju svoje mišljenje, te su otvoreno rekle da je Hačerova arogantna i umišljena.
Njihova netrpeljivost i rivalstvo eskaliralo je 2005. godine, na snimanju editorijala za magazin “Vanity Fair”, kad su Marša (51), Felisiti (50) i Eva (38) pobunile protiv odluke fotografa da u centar fotografije stavi Teri Hačer (48) i zapretile da će napustiti studio.
Teri Hačer otkrila je da sada, kada su okončane “Očajne domaćice” planira da otputuje u Pariz, gde će se posvetiti kursu kulinarstva.


Autor: Life Content
izvor: dailymail.co.uk

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin