Lindzi Lohan: Povratak poslu nakon rehabilitacije

Lindzi Lohan: Povratak poslu nakon rehabilitacije

Autor: | 16/08/2013

0

Lindzi Lohan, koja je nedavno napustila rehabilitacioni centar u kojem se lečila od bolesti zavisnosti, sada ponovo može da se posveti svojoj karijeri. Glumica je putem Instagrama objavila da je dobila novi glumački angažman.
- Nazad na posao. Tako sam zahvalna danas - napisala je Lindzi uz svoju fotografiju.
Iako nije odmah otkrila o kakvom se angažmanu radi, E! News piše da će se Lindzi pojaviti u četvrtoj i poslednjoj sezoni humoristične serije "Eastbound and Down", koja prati pad i uspon nekadašnjeg vrhunskog bejzbol igrača, kojeg igra Deni MekBrajd, a koji je zbog problema sa alkoholom i drogama uništio svoju karijeru. Lindzi bi u seriji trebalo da glumi kćerku jednog od glavnih likova.
Otkako je 30. jula napustila rehabilitacioni centar, 37-godišnja glumica gostovala je u emisiji "Chelsea Lately", a dala je i ekskluzivni intervju slavnoj američkoj voditeljki Opri Vinfri o kojem je iskreno govorila o svojoj problematičnoj prošlosti. Uz to, dozvolila je Oprinoj televizijskoj kući da snime dokumentarni serijal od osam epizoda o njenom oporavku, koji će biti emitovan narednog meseca.
Uloga u seriji je njen prvi angažman od role u filmu "The Canyons", koji je objavljen ranije ovog meseca, ali je sniman pre Lindzinog poslednjeg boravka na rehabilitaciji.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još