Goca Tržan: Svađa sa bivšim suprugom

Goca Tržan: Svađa sa bivšim suprugom

Autor: | 15/08/2013

0

Bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković, otkrio je za "Puls" da ga je pevačica prijavila policiji zbog pretećih poruka koje joj je, kako kaže, poslao u afektu. Jedan od povoda žestoke svađe bivših supružnika jeste kredit za stan, a Ivan tvrdi da ga je Goca u jednom trenutku čak napala nožem. S druge strane, ona kaže da ju je bivši muž krišom potkradao i da za njihovu ćerku Lenu nije dao "ni dinara".
Dok su Goca Tržan i Ivan Marinković bili u braku, par je digao stambeni kredit i kupio stan u Mirijevu, prenosi "Puls". Kredit je bio na Gocino ime, a njen suprug je bio solidarni dužnik, što znači da je dobio obavezu da izmiri sve rate koja ona ne može.
Budući da je kredit bio veći od vrednosti stana, morali su da stave pod hipoteku i stan Ivanove majke.
Nedavno je istekao period od dve godine koliko je on bio obavezan na ulogu solidarnog dužnika, ali kada je tražio od Goce da ga oslobodi obaveze, ona je, kako je Ivan izjavio za "Puls", to odbila.
Marinković je za pomenuti list dodao da je stan njegove majke i dalje pod hipotekom i da se oboje plaše da će ih pevačica prevariti. Goca je, kako Ivan kaže, dok su bili venčani nasrnula na njega nožem, a navodno su ga maltretirali i njeni otac i brat.
Reagujući na objavljeni intervju, Goca Tržan je na adresu Blica poslala mejl u kome potvrđuje da je prijavila bivšeg muža policiji, ali da preteće poruke nisu jedina loša stvar koju joj je priredio.
- Zaboravio je Ivan kako sam, da bismo stavili hipoteku na stan njegove majke, kao i njega uzela za solidarnog dužnika, morala prethodno da otplatim sve njihove dugove. Zaboravio je kako sam mu oprostila što je sa mog računa na koji sam ga, poput svake glupe supruge ovlastila, potrošio moj mučno stečeni štek koji me je umirivao kada bih se brinula šta kada Lena bude poželela recimo skupo školovanje ili recimo mama ne bude imala za neku ratu za stan. Zaboravio je da pomene detalj koliko hiljada evra je ukrao krišom sa tog računa a Goca mu to na posletku oprostila, jer sam to nažalost saznala tek kada smo se razvodili - navodi Goca Tržan.
Ona dodaje da je Marinković od nje pozajmljivao novac i nakon razvoda koji se dogodio pre dve godine, kao i da je tražio da ćerku Lenu viđa samo dvaput mesečno, jer "ne može da finansira ta viđanja".
- Imala sam nameru da hipoteku i obavezu njega kao solidarnog dužnika skinem čim pre, ali sada se pitam zašto bih žurila? Zašto bih oprostila i sve alimentacije, one od po 5.000 dinara mesečno, kada je Lenin tata zdrav, prav čovek koji itekako može da radi. Da se ne lažemo, posla uvek ima za one koji hoće da rade i koji žele da pomognu svom detetu - zaključuje Goca Tržan.
Po njenoj prijavi, u kojoj je navela da joj je bivši muž u porukama pretio prebijanjem, policija je reagovala i zamolila Marinkovića da im se javi. On je za "Puls" otkrio da je bio na razgovoru i da je policajcima objasnio da su poruke poslate u afektu.
- Ja nisam nasilan ni agresivan tip, što Goca veoma dobro zna - rekao je Ivan Marinković.

izvor: Puls, Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin