Najvažnije vesti prethodne nedelje

Najvažnije vesti prethodne nedelje

Autor: | 11/08/2013

0


Tokom nedelje na stranom estradnom nebu desilo se mnogo toga veoma zanimljivog! Kako biste uvek bili u toku, i da vam ništa ne promakne, od danas, svake nedelje, tačno u podne, podsećamo vas na sve najzanimljivije trenutke prethodnih sedam dana u rubrici – Najvažnije vesti prethodne nedelje!

Kako prenose britanski mediji, Nikol Šerzinger i Luis Hamilton duboko su nesrećni nakon svog raskida i žele još jednom da se sastanu i pokušaju da pronađu zajednički jezik. Više o tome pročitajte OVDE.

Dvoje trenutno najpopularnijih turskih glumaca, Kenan Imirzalioglu i Nahir Erdogan uhapšeni su zbog droge, potvrdili su zvaničnici medijima.

Naomi Kempbel nedavno je na društvenoj mreži Tviter objavila sliku na kojoj vidimo Crnu panteru dok pravi most na jahti. Sada je i Bar Refaeli objavila sličnu fotografiju, ali iz teretane.

Popularni par Džej Zi i Bijonse prolaze kroz krizu u braku, a više o tome možete pročitati OVDE.

Ruska teniserka Marija Šarapova i američka glumica Anđelina Džoli se nalaze na vrhu Forbsove liste zahvaljujući svojim impresivnim zaradama. Ukoliko vas zanima koliko ove dame zarađuju, kliknite na OVAJ link.

Kao što već tradicija nalaže, Rijana početkom svakog avgusta boravi na svom rodnom Barbadosu gde se opušta ali i učestvuje u lokalnom karnevalu pod nazivom "Kandooment Day Parade". Fotografije sa karnevala možete pogledati OVDE.

Nije tajna da je mnogi smatraju jednom od najlepših žena na svetu. Sada je proglašena i živom ikonom. Uredništvo "Harpers bazara" vidi je kao savremenu Merilin Monro, a o kome se radi saznajte OVDE.

Novi album pevačice Britni Spirs naći će se uskoro u prodaji.

Na polo turniru vojvoda od Kembridža Vilijam otkrio je kako se snalazi u ulozi oca. Pročitajte OVDE šta je Vilijam izjavio.

Jedna od najuspešnijih manekenki na svetu, Žizel Bundšen celom svetu je dala do znanja koliko je poseban njen suprug Tom Brejdi. Njenu izjavu možete pročitati na sledećem linku.

Dugogodišnji frizer Dženifer Aniston, Kris MekMilan, objavio je na Instagramu fotografiju sebe i slavne holivudske glumice, na kojoj su pokazali "prirodni look". Pogledajte OVDE kako Dženifer izgleda bez šminke.

Kako prenose američki mediji, Kim Kardašijan i Kanje Vest pristali su da prve slike ćerke Nort prodaju jednom magazinu. Neimenovani izvor ipak kaže da se sve drži u najstrožoj tajnosti. A kada će se pojaviti prve fotografije male Nort, saznajte OVDE.

Pevačica Dženier Lopez (44) potpisala je ugovor s televizijskom kućom FOX. Više o novom projektu Dženifer Lopez pročitajte OVDE.

Dastin Hofman uspešno je izlečen od raka. Iako nije bilo poznato da 75-godišnji glumac boluje od opake bolesti, njegova predstavnica za štampu potvrdila je da je on izlečen.

Petru Eklston, ćerku vlasnika F1 Barnija Eklstona, opljačkao je lažni milioner iz Kazahstana odnevši joj nakit, par minđuša i Roleks sat sa dijamantima, vredne 500.000 funti.

Petogodišnji sin slavnog američkog pevača Ašera, Ašer Rejmond V, hitno je prebačen u bolnicu u Atlanti a nakon što se dobro nagutao vode u bazenu. Više o tome pročitajte na OVOM linku.

Ukoliko vas zanima gde letuje najbogatiji čovek na svetu, kliknite OVDE.

Iako su pre nekoliko meseci obnovili vezu, šuška se da je 33-godišnja britanska lepotica Keli Bruk ostavila dečka, a više o tome pročitajte na OVOM linku.

Glumac Terens Hauard česta je tema medija, ali ovog puta ne zbog glumačkih dostignuća. O čemu se zapravo radi, otkrijte OVDE.

Kratko nakon što su se pojavile glasine da je Kloi Kardašijan (29) prevario sa striptizetom Dženifer Ričardson (29), u javnost su dospele nove informacije o neverstvu Lamara Odoma (33).

Bijonse je u ponedeljak održala svoj poslednji u nizu koncerata u Bruklinu, Njujork a na njega je došla na biciklu! Pogledajte OVDE fotografije koje je Bijonse postavila na svoj Instagram. Nekoliko dana posle koncerta, Bijonse je iznenadila fanove fotografijom na kojoj je pokazala svoj novi imidž. Pogledajte OVDE kako pevačica sada izgleda.

Glumica Dženifer Aniston konačno je priznala da joj smeta što je stalno pitaju kada će se udati i kada će imati decu. Njenu izjavu možete pročitati OVDE.

Američki predsednik Barak Obama izjavio je da rijaliti zvezda Kim Kardašijan i reper Kanje Vest loše utiču na mlade ljude svojim razmetljivim stilom života.

Ranije ove godine krenula je priča kako se Tejlor Svift potajno zaljubila u Metjua Grej Gublera, a novi izveštaji govore kako su njih dvoje zapravo par već mesec dana!

Američka i svetska televizijska zvezda Opra Vinfri tvrdi da je bila žrtva rasizma tokom nedavne posete Švajcarskoj. U kakvoj se situaciji našla popularna Vinfri saznajte OVDE.

Iako su nekoliko puta potvrdili da su prekinuli veridbu, Majli Sajrus i Liam Hemsvort su nedavno došli na premijeru filma “Paranoia” zajedno, kao par. Fotografiju sa premijere možete pogledati na OVOM linku.

Glumica Sara Džesika Parker našla se na naslovnici septembarskog izdanja magazina "Harper's Bazaar" i u intervjuu za ovaj magazin i otkrila recept za uspešan brak.

Kejt Apton, model za kupaće kostime i donji veš, izjavila je u velikom intervju za "El" da nije igračka, već čovek, kao i to da nije glupa. Njenu izjavu možete pročitati OVDE.

U svoju listu dostignuća Bijonse sada može da doda još jednu stavku. Ona je oborila još jedan rekord, a više o tome možete pročitati na sledećem linku.

Kejti Holms (34), koja se prošle godine razvela od Toma Kruza, sa kojim ima sedmogodišnju kćerku Suri, navodno se zbližila sa kolegom Lukom Kirbijem, sa kojim glumi u novom filmu "Mania Days".

Maneken Majkl Girgenti zapretio je rijaliti zvezdi Kortni Kardašijan da će tražiti starateljstvo nad njenim trogodišnjim sinom Mejsonom, pošto tvrdi da je on njegov biološki otac. Više o tome pročitajte OVDE.

Kuća Đanija Versaćea u Majamiju, ispred koje je slavni italijanski dizajner ubijen 1997. godine, mogla bi da postane novi dom Dejvida i Viktorije Bekam i njihove porodice.

Iako su Anđelina Džoli i Bred Pit prošli kroz težak period kada se glumica podvrgla dvostrukoj mastektomiji jer je otkrila da ima veliki rizik od oboljevanja od raka dojke, njihova veza sada je jača nego ikad.

Kris Braun imao je napad u petak u ranim jutarnjim časovima dok se nalazio u muzičkom studiju u Los Anđelesu. Više detalja otkrijte OVDE.

Lindzi Lohan navodno je imala napad besa na snimanju emisije "Chelsea Lately" pre nekoliko dana, pošto je zatražila od svog kolege iz filma "The Canyons", Džejmsa Dina, da je podrži tako što će sedeti u publici, što je on odbio.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti