Dara Bubamara: Kratki predah u Crnoj Gori

Dara Bubamara: Kratki predah u Crnoj Gori

Autor: | 06/08/2013

0


Poznata Novosađanka Dara Bubamara nedavno je bila na kratkom odmoru u Crnoj Gori sa suprugom Milanom Kesićem i sinom, četvorogodišnjim Kostom. Povod njihovog odlaska bilo je venčanje Milanove sestre koja se svom izabraniku zavetovala na večnu ljubav u crkvi "Gospa od Škrpjela", a svadbeno veselje organizovano je u budvanskom hotelu "Avala". Posle toga mladenci su sa najbližim prijateljima i rodbinom nekoliko dana proveli na jahti obilazeći jadransku obalu.
- Venčanje je bilo kao iz snova, a posle toga proveli smo nekoliko nezaboravnih dana. Pošto godinama preko leta boravim na jahti, naučila sam pomalo njom i da upravljam, pa sam svoje znanje na ovoj plovidbi i demonstrirala. Čak je i moj sin Kosta pomalo vozio brod - kaže Dara i otkriva da je njen naslednik naučio da pliva.
- Kosta se odlično snalazio u vodi sa mišićima, ali sam ga jednom prilikom namerno gurnula u hotelski bazen i odmah skočila za njim. Međutim, njemu nije bila potrebna moja pomoć, jer se ispostavilo da ume da se održava na vodi pa mu više ne stavljam mišiće - iskrena je pevačica koju posle kratkog predaha na moru očekuju mnogobrojne obaveze.
- Ovog leta imam mnogo zakazanih nastupa o kojima redovno obaveštavam fanove na mom sajtu, a posebno se radujem predstojećem koncertu u Paraliji gde ću prvi put pevati, kao i u novom klubu "Opera" u Budvi - zaključuje Dara.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti