Jovana Tipšin: Optimizam kao pokretač

Jovana Tipšin: Optimizam kao pokretač

Autor: | 04/08/2013

0


Folk pevačica Jovana Tipšin iza sebe ima buran životni period. Bila je na letovanju sa drugaricama i emotivnim partnerom na Kanarskim ostrvima i po povratku u Beograd imala je saobraćajni udes, što joj je donekle poremetilo poslovne planove. Zbog saobraćajne nesreće u kojoj je povredila vrat pevačica je morala da odloži promociju novog spota, tako da je nedavno predstavila video-klip za novi singl, baladu “Sanjam da si opet tu“ u beogradskom hotelu “Life Design“, a podržao ju je veliki broj kolega.
Za magazin „Hello!“ tridesetšestogodišnja Beograđanka govori o nemilom incidentu u saobraćaju, njegovim posledicama, kao i o planovima vezanim za budućnost.
- Promociju nove pesme i spota odložila sam zbog udesa koji mi se desio. Pre mesec dana snimila sam baladu i video-klip, a dok je spot bio u fazi montaže otišla sam na letovanje na Tenerifi. Planirala sam da napravim promociju za kolege i javnost čim dođem sa mora, ali sam morala da pomerim datum održavanja promocije zbog saobraćajnog udesa. Iako nisam imala većih povreda, morala sam deset dana da nosim medicinsku kragnu - počinje razgovor Jovana koja je prilikom udesa bila vezana, ali je istegla vratni mišić.
- Posle udesa išla sam kod fizijatra na vežbe koje su mi pomogle, a posle sam ih kod kuće sama praktikovala, tako da sam se izborila sa bolovima i sada se bolje osećam, ali sam nastavila da vežbam. Kada sam organizovala promociju, od lekara sam dobila dozvolu da medicinsku kragnu počnem da skidam samo na nekoliko sati, pa je bilo vrlo simpatično jer goste sam dočekala bez kragne, a pošto je zabava potrajala, ponovo sam je stavila - kroz osmeh govori Jovana, koja priznaje da se mnogo uplašila u trenutku udesa jer je u pitanju bio jak udarac. Srećom, bila je vezana.
- Udarac je bio žestok, jako sam se uplašila. Šteta na mom automobilu i na vozilu momka koji me je udario bila je skoro totalna. U prvom trenutku nisam znala šta se desilo i, shvativši da me je neko otpozadi udario, počela sam da gubim svest. Kada sam došla sebi, osetila sam jako lupanje srca i da gubim dah. Došla je „Hitna pomoć“ i prevezla me na Vojnomedicinsku akademiju, gde su me detaljno pregledali. Srećom utvrđeno je da nemam prelome - govori atraktivna plavuša koja je u petogodišnjoj harmoničnoj vezi sa Srđanom Milovanovićem, vlasnikom televizije „Kopernikus“, sa kojim je nedavno uživala na sedmodnevom letovanju na Kanarskim ostrvima.
- Na letovanju sam bila sa dečkom i sa drušvom. Videli sam prelepe stvari, a najviše me je impresionirao vulkan. Žao mi je što nismo mogli da ostanemo bar još pet dana, ali sigurno ćemo se vratiti na ovo čarobno mesto - kaže pevačica koja ne planira da se uda, jer u životu joj se sve uvek dešava bez plana.
- U mojoj podsvesti sigurno postoji želja da se jednog dana udam. Nigde ne žurim, mnoge stvari dešavaju se neplanski, čak i u situacijama kada nešto mnogo želimo. Ono što se ne dogodi, nije ni trebalo da se desi. S druge strane, majčinski instinkt osećam kao i svaka žena. Imam trideset šest godina i normalno je da želim da budem roditelj - zaključuje Jovana.

Tekst: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin