Snežana Stojković: Odmor na Mikonosu bez supruga

Snežana Stojković: Odmor na Mikonosu bez supruga

Autor: | 03/08/2013

0

Supruga Dragana Stojkovića Piksija - Snežana, sa decom Andreom, Anjom i Markom provela je odmor na Mikonosu, gde porodično letuju svake godine. Kaže da im je na ovom grčkom ostrvu bilo fantastično i da im je jedino nedostajao slavni fudbaler, koji zbog poslovnih obaveza u Nagoji nije mogao da se pridruži porodici na odmoru. Piksijeva supruga Snežana ističe da ih za Mikonos vezuje mnogo toga lepog i zato već godinama ne menjaju mesto odmora.
- Mikonos je specifičan po mnogo čemu, ali i potpuno čaroban - rekla je za „Novosti“ Snežana Stojković.
- Meni lično prija klima, šarm i živost ostrva, jer su tamo žurke na plaži po ceo dan. Dopada mi se grčka kuhinja, koja je slična našoj, njihov temperament i muzika. Na Mikonosu imamo dugogodišnje prijatelje, a deca svoje društvo, tako da je provod uvek zagarantovan i ne može da vam bude dosadno. Sve je na moru bilo idealno, jedino nam je nedostajao Dragan i trenuci kada je cela porodica na okupu. Zbog obaveza u klubu, on ne može na odmor kad želi, ali se nadam da će narednih godina uspeti da nam se pridruži.

Snežana Stojković sa decom sredinom avgusta putuje u Japan kod supruga, koji je dugogodišnji trener fudbalskog kluba Nagoja.
- Uskoro će cela porodica ponovo biti zajedno - kaže nam Piksijeva supruga Snežana, koja je po povratku iz Grčke otputovala na crnogorsko primorje.
- Deca će se zbog obaveza ranije vratiti iz Japana, a ja planiram da ostanem duže, tačnije do kraja godine. Naš sin Marko ove godine polazi na fakultet, dok su ćerke Andrea i Anja završile studije.
Dragan i Snežana Stojković su 3. juna proslavili drugu godišnjicu crkvenog venčanja. Popularni par, koji se na ljubav pred Bogom zavetovao 2011. u Parizu, tim povodom je u jednom beogradskom restoranu organizovao večeru. U sjajnoj atmosferi i uz dobru muziku, malo slavlje Stojkovića uveličali su njihovi bliski prijatelji i kumovi.
Piksijeva ćerka Anja je na Mikonosu viđena u društvu fudbalera Milana Marija Balotelija, što je izazvalo veliku pažnju medija. Nakon što su u italijanskoj štampi osvanule zajedničke fotografije, počelo je da se spekuliše da su u vezi, međutim, Snežana Stojković kaže da su se sasvim slučajno našli u zajedničkom društvu i da o ljubavi nema ni govora.
- Anja je slučajno upoznala Marija preko zajedničkih prijatelja, pa su svi bili na ručku. Slikali su ih grčki paparaci, a zatim su te fotografije osvanule i u italijanskoj štampi. To je bila čista slučajnost. Anja je u ozbiljnoj petogodišnjoj vezi.


izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin