Milena Marić: Bila sam sigurna da ću roditi sina

Milena Marić: Bila sam sigurna da ću roditi sina

Autor: | 03/08/2013

0


Lepa glumica Milena Marić, koju je publika zavolela u seriji „Budva na pjenu od mora“, nedavno je sa suprugom, politikologom Mladenom Subašićem otputovala u Crnu Goru kod svojih roditelja. Srećni par koji će se u novembru ostvariti u ulozi roditelja planira da čitavo leto provede na primoriju, gde svakodnevno uživaju u društvu prijatelja i Mileninih članova porodice.
- Mladen i ja smo došli u Crnu Goru početkom jula i planiramo da ostanemo do kraja leta. Pošto sam rođena u Budvi, navikla sam da sam tokom letnjih meseci uvek u roditeljskom domu, pa je tako i ove godine. Boravak na Jadranu mi izuzetno prija - počinje Milena priču za „Hello!“.
- U petom sam mesecu trudnoće, jutanje mučnine su već iza mene, tako da je ovo period u kome zaista uživam. Kada smo suprug i ja dolazili u Crnu Goru, planirali smo pasivan odmor, ali pošto se osećam odlično, ponašamo se potpuno uobičajeno, osim što izbegavamo velike gužve i ne idemo u noćni provod koji su nam prethodnih godina bili svakodnevica. Umesto toga, svaki dan odlazimo na piknike i posećujemo različite plaže, a dobro društvo je uvek uz nas.
Atraktivna brineta tvrdi da su njeni roditelji vrlo srećni što sa suprugom provodi leto u njihovom domu i čitava njena familija trudi se da joj udovolji.
- I mojim i Mladenovim roditeljima ovo će biti prvo unuče pa su veoma uzbuđeni zbog moje trudnoće. Sada dok smo na odmoru kod moje familije, svi su jako nežni i usredsređeni na mene, trude se da mi sve bude po volji, što mi ponekad bude i smešno, jer nisam navikla na takav tretman - iskrena je Lina iz serije „Budva na pjenu od mora“.
- Pošto suprug i ja nismo pravili veliko venčanje, boravak u Crnoj Gori iskoristili smo kako bi obišli moju familiju sa kojom smo proveli prelepe trenutke. Uskoro se spremamo za nove izlete, pa planiramo odlazak na Skadarsko jezero i Adu Bojanu.
Glumica i dizajnerka nakita za telo tvrdi da su ona i njen emotivni partner pre dolaska u Crnu Goru saznali da će u novembru postati roditelji dečaka, a ta vest ih je mnogo obradovala.
- Od početka sam osećala da će beba biti muškog pola i nimalo se nisam iznenadila kada mi je to lekar saopštio. I sama sam želela dečaka, dok Mladen tvrdi da je njemu bilo svejedno kog će pola biti naše prvo dete. Ali, ja mislim da je i on potajno želeo sina. Za sada imamo širi spisak imena, svako od nas dvoje ima svoje želje, ali sam sigurna da ćemo do novembra doneti pravu odluku o tome - iskrena je Milena koja će uskoro doći nakratko u Beograd radi lekarske kontrole.
- Pošto ćemo tri meseca provesti na moru, dogovorili smo se da jednom mesečno dolazimo u Srbiju na jedan dan kako bih mogla da obavim redovnu kontrolu. Sada sam već u periodu kada je to sasvim dovoljno - kaže lepa dama i otkriva da tokom drugog stanja ima veliku potrebu za slatkišima.
- Hranim se isto kao i ranije, pa tako u ovom periodu godine najviše uživam u morskim plodovima, ali i u pršuti i različitim sirevima. Jedina razlika je u tome što imam veliku potrebu za slatkišima koje bih stalno mogla da jedem. Ponekad svom organizmu ispunim želju, ali se uglavnom trudim da umesto čokolade pojedem neko voće - zaključuje Marićeva.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Lara Vulf

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti