Sajmon Kauel čeka dete sa suprugom svog prijatelja

Sajmon Kauel čeka dete sa suprugom svog prijatelja

Autor: | 31/07/2013

0

Sajmon Kauel (53) očekuje svoje prvo dete, sa 36-godišnjom Loren Silverman, piše magazin "People". Ove glasine već neko vreme širile su se među njihovim prijateljima, a sada su i potvrđene, ali par ne želi javno ništa da komentariše jer je Loren udata za Sajmonovog bliskog prijatelja, biznismena Endrua Silvermana.
- Ovo je veoma osetljiva situacija i za sva medijska pitanja brinuće se Sajmonov advokat u Sjedinjenim Državama - rekao je asistent muzičkog kritičara i člana žirija u "X Faktoru" i "Američkom Idolu".
U jednom intervjuu koji je dao 2009. godine, Kauel je izjavio da ne želi da ima decu, ali je u martu 2012. godine rekao da je otvoreniji za zasnivanje porodice.
- Zaista volim decu jer mogu da razgovaram sa njima i da ih slušam. Problem je uvek bio u vremenu koje morate izdvojiti za njihovo vaspitanje, a ja sam ceo svoj život posvetio poslu i u 52. godini, izgleda da sam proustio priliku.
Pre nego što je upoznao Loren, Sajmon je bio veren za šminkerku "Američkog Idola" Mezgan Huseini, ali je par raskinuo u septembru 2011. godine. Bio je i u vezi sa Karmen Elektrom od decembra 2012. do februara ove godine.

Izvor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti