Nikolija Jovanović: Suze tokom svečane ceremonije dodele diploma

Nikolija Jovanović: Suze tokom svečane ceremonije dodele diploma

Autor: | 31/07/2013

0

Mlada pevačica Nikolija Jovanović, kćerka estradne umetnice Vesne Zmijanac, nedavno je u Atini dobila diplomu "Američkog univerziteta", na kome je u decembru prošle godine diplomirala na smeru za biznis i finansije. Ceremonija je bila veoma dirljiva i emotivna za atraktivnu brinetu koja je tom prilikom, posle višemesečne pauze, videla svoje kolege. Nažalost, njena majka nije bila u mogućnosti da prisustvuje ovom događaju zbog poslovnih obaveza, ali ju je podržao otac koji je došao u društvu svoje porodice.
- Ceremonija je bila čarobna. To je bilo jedno od najdivnijih večeri u mom životu i nešto što sigurno više neću doživeti. Program je počeo izvođenjem grčke i američke himne, a među gostima je bilo i mnogo uvaženih ljudi. Jedan od njih je bio i Danijel Benet Smit, američki ambasador u Atini, koji nam je održao govor i čestitao na diplomi - počinje priču Nikolija.
- Bila sam uzbuđena tokom ceremonije, nekoliko puta su mi čak krenule suze. Osećaji sreće i tuge bili su pomešani u meni. Bilo mi je mnogo žao što je mama radila i nije mogla da bude sa mnom, ali ja poštujem njen posao pošto je neko morao i da zaradi za moju diplomu, za koju nije bilo dovoljno samo moje učenje. Njeno odsustvo donekle je nadomestio tata koji je došao u društvu svoje porodice.
Posle zvaničnog programa, šarmantna dvadesettrogodišnjakinja je sa svojim kolegama sa fakulteta proslavila dodelu diplome u jednom od najpopularnijih noćnih klubova u Atini, gde su ostali do jutarnjih sati.
- Bilo mi je drago da vidim svoje prijatelje sa fakulteta pošto je posle završenih studija svako otišao na svoju stranu i ima nas na različitim stranama sveta. Po završetku ceremonije, svi smo otišli u prestižni noćni klub "Islad", gde smo slavili do zore - tvrdi Jovanovićeva koja je odlučila da veći deo leta provede u grčkoj prestonici.
- Kao i svakog leta odlučila sam da budem u Atini, jer taj grad smatram svojom drugom kućom. Vreme uglavnom provodim u druženju sa vršnjacima i odlascima na plažu. U poseti su mi bili majka i njen verenik Željko, a potom i otac sa porodicom, pa sam i sa njima provela mnoge lepe trenutke.
Pevačica koja je nedavno sa Anom Nikolić snimila duet "Milion dolara" i čija je muzička karijera odlično započela, tokom boravka u Grčkoj dobila je ozbiljnu poslovnu ponudu.
- Prošle nedelje dobila sam poziv od uprave Fakulteta koji sam završila. Ponudili su mi posao u jednoj multinacionalnoj kompaniji koja se bavi telekomunikacijama. Dali su mi mogućnost da razmislim o ponudi i da odgovorim do jeseni, tako da se nikad ne zna gde će me životni put odvesti.
Pre nego što odluči da li će nastaviti muzičku karijeru ili će možda promeniti svoje snove i iskoristiti znanje stečeno tokom studija, kćerka naše legendarne pevačice u avgustu će imati više nastupa.
- Uskoro se moje letovanje završava, pa narednog meseca planiram da nastupam - iskrena je Jovanovićeva kojoj prija što je slobodna devojka i ne želi da pronađe svoju srodnu dušu.
- To su stvari koje se ne planiraju, ali ako bi trebalo da biram, ne bih volela da se zaljubim u ovom životnom periodu. Imam mnogo obaveza, a momak bi svakako zahtevao pažnju - zaključuje zgodna dvadesettrogodišnjakinja.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti