Najvažnije vesti prethodne nedelje

Najvažnije vesti prethodne nedelje

Autor: | 28/07/2013

0


Tokom nedelje na stranom estradnom nebu desilo se mnogo toga veoma zanimljivog! Kako biste uvek bili u toku, i da vam ništa ne promakne, od danas, svake nedelje, tačno u podne, podsećamo vas na sve najzanimljivije trenutke prethodnih sedam dana u rubrici – Najvažnije vesti prethodne nedelje!

Bogata naslednica Paris Hilton priznala je da se zasitila ludih žurki i da je sada vreme da postane majka. A kakvi su njeni planovi za blisku budućnost, saznajte OVDE.

Liam Galager odlučio je da stavi tačku na brak sa Nikol Apleton jer je umoran od drame nakon što je objavljeno da ima sedmomesečnu ćerku sa američkom novinarkom Lizom Gorbani, pišu britanski mediji. Više detalja otkrijte OVDE.

Pirs Brosnan posle dva meseca odlazi iz naše zemlje. A kako se glumcu dopalo u Srbiji, pogledajte na OVOM linku.

Ukoliko vas zanima kako je popularna pevačica Dženifer Lopez proslavila rođendan, kliknite OVDE.

Nekoliko dana pošto se Tina Turner udala za svog dugogodišnjeg partnera Ervina Baha, par je održao slavlje u nedelju na svom imanju na obali jezera u Švajcarskoj.

Poznatii televizijski i filmski glumac Denis Farina preminuo je u bolnici u Skotsdejlu u Arizoni u 69. godini.

Ako želite da saznate ko je najplaćenija poznata ličnost mlađa od 30 godina, kliknite OVDE.

Saša Baron Koen neće glumiti Fredija Merkjuria u predstojećem filmu o životu slavnog frontmena grupe "Queen".

Havijer Bardem i Penelope Kruz postali su roditelji po drugi put.

Popularni rijaliti šou "U korak sa Kardašijanovima" završiće se 2015. godine, pišu američki mediji. Više o tome pročitajte na sledećem linku.

Američka glumica Amanda Bajns odvedena je u bolnicu radi pregleda psihičkog stanja nakon što je pokušala da podmetne požar. Detalje iz policijskog izvešta amožete pročitati OVDE.

Američka glumica Lisa Kudrou smatra da je previše stara da bi reprizirala ulogu luckaste Fibi u hit seriji "Prijatelji", ali i da je cela zamisao o snimanju nastavka besmislena. Lisinu izjavu za "Hafington post" možete pročitati OVDE.

Selin Dion i njen menadžer Rene Anželil u braku su već 18 godina i važe za jedan od najstabilnijih parova u svetu šoubiznisa. Ipak, slavna pevačica otkrila je u jednom intervjuu da joj u braku nisu uvek cvetale ruže.

Bijonse je doživela nezgodu na koncertu u Montrealu. Pogledajte OVDE šta se to desilo popularnoj pevačici.

Još jedan razvod među poznatim zvezdama. U pitanju je svetski poznati reditelj, a o kome se radi - otkrijte ovde.

Za vreme koncerta u francuskom gradu Lilu, Rijanu je podrška publike toliko ganula, da se rasplakala. Emotivne trenutke sa koncerta možete pogledati OVDE.

Čuvena američka glumica Natali Portman će režirati film u Izraelu, u kome će takođe glumiti, javljaju danas izraelski mediji. Više detalja o novom poslovnom projektu Natali Portman otkrijte OVDE.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža izabrali ime za sina.

Pevačica benda "Gossip", Bet Dito, venčala se sa dugogodišnjom devojkom Kristin Ogatom na ceremoniji na Havajima.Ukoliko biste želeli da vidite kako je bilo na venčanju, kliknite OVDE.

Toni Brekston i zvanično više nije u braku. Portparol slavne pevačice potvrdio je medija da su ona i Keri Luis, sa kojim je bila u braku 12 godina, finalizovali razvod.

Nakon 24 godine pauze, Džon Travolta i Kirsti Eli ponovo snimaju zajedno. Detalje o novom projektu pogledajte na OVOM linku.

Samo što ispratimo jednu veliku holivudsku zvezdu, stiže nova. Pogledajte OVDE koja zvezda uskoro stiže u Srbiju.

Dejvid Bekam pokazao je savršeno telo u reklami za novi parfem koju možete pogledati OVDE.

Ukoliko vas zanima ko je glavni kandidat za novog Btmena, kliknite na OVAJ link.

Hju Džekmen u poslednje vreme ima pune ruke posla. Glumac je u nedavnom intervjuu otkrio je da je sada pravo vreme da napravi pauzu u svojoj karijeri. Razlog povlačenja sa scene možete saznati OVDE.

Stiže prinova - Holi Valans i Nik Kendi čekaju bebu.

Princ Hari otkrio je detalje o svom prvom susretu sa nećakom, princom Džordžom, kada je posetio njegove ponosne roditelje, vojvodu i vojvotkinju od Kembridža, u Kensingtonskoj palati ubrzo pošto su pristigli iz bolnice Sent Meri sa novim članom kraljevske porodice.

Majli Sajrus (20) nedavno je drastično promenila imidž, pa je od slatke devojčice iz serije "Hana Montana" postala seksepilna devojka koja neprestano iznenađuje svojim izazovnim stajlinzima. Pogledajte OVDE Majli u provokativnom izdanju.

Zanosna glumica Anđelina Džoli nastavlja da gubi na kilaži, pa sada ima zabrinjavajućih 42 kilograma, koliko je bila teška kada je imala 16 godina.

Dok je Bijonse nastupala u Filadelfiji u četvrtak uveče, njen suprug Džej Zi popeo se na binu i poljubio je. Video sa nastupa možete pogledati OVDE.

Kim Kardašijan i Kanje Vest troše bogatstvo na uređivanje doma.

Rijana je primorana da plati kaznu od 47.050 dolara zato što se nekoliko puta nije pojavila na sudu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti