Katarina Vučetić: Ja sam osoba koja voli da drži sve konce u svojim rukama

Katarina Vučetić: Ja sam osoba koja voli da drži sve konce u svojim rukama

Autor: | 28/07/2013

0


Voditeljka i manekenka Katarina Vučetić nedavno je izgovorila sudbonosno „da“ svom emotivnom partneru Darku Manojloviću sa kojim je u vezi godinu dana, a pre toga godinama su bili nerazdvojni prijatelji. Pre venčanja, lepa dama je u krugu najboljih prijateljica proslavila devojačko veče, kada su joj drugarice organizovale provod koji će pamtiti čitavog života.
- Planirala sam da organizujem devojačko veče, ali zbog mnogobrojnih obaveza vezanih za organizaciju venčanja, mojih jedanaest najboljih prijateljica odlučile su da preuzmu taj posao i priredile su mi provod za pamćenje. Za taj događaj one su se pripremale čitave dve nedelje kako bi isplanirale svaki detalj zabave - počinje priču za "Hello!" dugonoga lepotica.
- Provod je počeo kod mene u stanu. Moje drugarice su došle u garderobi specijalno dizajniranoj za tu priliku. Sve su imale crne suknje i roze majice sa porukom koja je oslikavala moj odnos sa njima. Jedna drugarica, koja je već udata, imala je natpis „Dobro došla u moj svet“. Prijateljica koja je protivnik braka nosila je majicu sa printom „Brak-mrak“, kod jedne je pisalo „Kroji po svojoj meri“, kod sledeće „Kale, samo napred“ i tako redom. Svaka poruka je bila kratka, ali je govorila mnogo - objašnjava Katarina.
Slavljenica je za razliku od drugarica imala autfit u beloj boji, a na njenoj majici je srebrnim slovima bilo ispisano „Jeee“, kao uzvik u svim srećnim trenucima.
- Posle kratkog predaha kod mene u stanu uputile smo se na večeru u restoran „Pevac“. Naš sto je bio specijalno ukrašen, što su takođe osmislile i realizovale moje prijateljice. Posle ukusnog obroka, zasladile smo se čokoladnom tortom, a potom smo se uputile u klub „Republika“. Tamo smo se provodile uz zvuke haus muzike, da bismo posle toga otišle na splav „Sindikat“ gde smo ostale do jutra. Moje prijateljice su razmišljale i o najsitnijim detaljima, pa su mi ponele i japanke da bih mogla da izujem štikle u trenutku kada noge počnu da me bole. To je zaista bilo veče koje ću pamtiti čitavog života i koje mi mnogo znači, jer sam i tom prilikom shvatila koliko dobre drugarice imam pored sebe.
Proslava devojačke večeri bila je samo uvod u svadbeno veselje koje je poznata tridesetogodišnjakinja organizovala poslednja četiri meseca i potrudila se da sve bude baš po njenoj i meri njenog supruga. Neposredno pre nego što je stala na „ludi kamen“, Katarina je za naš magazin otkrila mnoge detalje svog venčanja.
- Spadam u osobe koje vole da drže sve konce u svojim rukama, tako da sam želela da sve detalje o svojoj svadbi isplaniram sama. Mnogo mi je pomogla i devojka koja je bila zadužena za dekoraciju, kao i menadžement restorana gde smo organizovali veselje, ali su glavne ideje bile moje - iskrena je Vučetićeva.
- I svadbeno veselje započelo je u stanu gde živim sa Darkom. Tu su se okupili naši najbliži gosti, a potom smo svi zajedno otišli u "Crkvu sabora srpskih svetitelja" koja se nalazi u blizini našeg doma na Karaburmi. Moj partner je odrastao u tom delu grada, a mi i danas tamo živimo, tako da sam želela da i venčanje bude u kvartu koji on najviše voli i u kome je proveo čitav život. Svadbeno veselje organizovali smo u restoranu „Sonata“ na Zrenjaninskom putu koji je otvoren pre godinu dana. Darko i ja obožavamo to mesto i tamo smo česti gosti - kaže ponosna nevesta.
Sa posebnom pažnjom pobrinula se i da tog dana odlično izgleda, pa je izradu svoje venčane haljine prepustila našem istaknutom kreatoru Darku Kostiću.
- Ima mnogo odličnih kreatora kod nas i zbog toga sam želela da mi neko od njih kreira venčanicu. Darkov rad izuzetno cenim, on je po meni čovek koji unosi dašak glamura u našu zemlju. Venčanica je kombinacija svile i ručnog rada i zaista mi se mnogo dopada. Nisam mu davala sugestije u vezi s haljinama, ali je napravio baš ono što se meni mnogo dopada - zaključuje Katarina.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin