Telenor nagrađuje: 5.000 evra za najbolju firefox aplikaciju

Telenor nagrađuje: 5.000 evra za najbolju firefox aplikaciju

Autor: | 23/07/2013

0

Nagradu u vrednosti od 5.000 evra Telenor će dodeliti programeru koji napravi najbolju aplikaciju na konkursu "Firefox Izazov" koji traje od 15. jula do 15. septembra. Ukupan fond nagrada iznosi 12.000 evra, a biće nagrađeno pet najboljih aplikacija.
Specijalna nagrada u vrednosti od 1.000 evra biće dodeljena aplikaciji koja na najbolji način promoviše upotrebu mobilne mreže i internet servisa.
Takmičari se mogu prijaviti na konkurs najkasnije do 10. septembra popunjavanjem formulara koji se nalazi na Telenorovom sajtu www.telenor.rs. Potrebno je da takmičari postave aplikaciju na Firefox Marketplace i prijave je na konkurs na Telenorovom sajtu najkasnije do 15. septembra.
Aplikacije će se ocenjivati na osnovu njihove inovativnosti, dizajna, funkcionalnosti, stepena integracije sa Firefox platformom i upotrebne vrednosti.
Petočlani žiri činiće Nemanja Žilović, predstavnik Telenora Srbija, Brano Đurović, predstavnik Telenora Crna Gora, zatim Jan Jongboom i Olav Nymoen u ime kompanije ComoYo, Telenorove sestrinske kompanije za internet usluge, kao i Brian King, predstavnik kompanije Mozilla. Propozicije konkursa nalaze se na Telenorovom sajtu.
Telenor će krajem ove godine prvi u Srbiji ponuditi smart uređaje bazirane na Mozilla Firefox operativnom sistemu.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin