Lejdi Gaga je najbogatija poznata ličnost mlađa od 30 godina

Lejdi Gaga je najbogatija poznata ličnost mlađa od 30 godina

Autor: | 23/07/2013

0

Uprkos tome što je bila primorana da otkaže nekoliko koncerata u okviru svoje "Born This Way" turneje zbog povrede kuka, Lejdi Gaga našla se na prvom mestu Forbsove liste najbogatijih poznatih ličnosti mlađih od 30 godina, sa zaradom od 80 miliona dolara u periodu od juna 2012. do juna 2013. godine. Iza nje, na drugom mestu nalazi se tinejdž pop zvezda Džastin Biber, koji je prema procenama u tom periodu zaradio 58 miliona dolara, dok je treće mesto zauzela američka pevačica Tejlor Svift sa zaradom od 55 miliona dolara. Prate ih Rijana (5. mesto sa 43 miliona), Dženifer Lorens (8. mesto sa 26 miliona) i Kristen Stjuart (9. mesto), dok je njen kolega iz filma "Sumrak saga" Tejlor Lautner zauzeo deseto mesto.
Ove godine dame su dominirale na listi sa sedam od deset mesta.
Lista je napravljena na osnovu razgovora sa agentima, menadžerima, producentima i izvršnim direktorima kako bi se procenila njihova zarada.
Lejdi Gaga trenutno radi na svom trećem studijskom albumu ARTPOP, koji će biti objavljen 11. novembra, dok će prvi singl biti dostupan od 19. avgusta.

Izvor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin