Kerol i Majkl Midlton posetili kćerku i unuka u bolnici

Kerol i Majkl Midlton posetili kćerku i unuka u bolnici

Autor: | 23/07/2013

0

Roditelji vojvotkinje od Kembridža stigli su u Sent Meri bolnicu, gde je knjihova kćerka juče rodila sina. Kerol i Majkl Midlton nisu skidali osmehe sa lica dok su se kratko zadržali na ulazu u privatno krilo bolnice. Tu su se zadržali nekoliko sati, a po izlasku kratko su rekli okupljenim novinarima da su presrećni i da su i mama i beba dobro. Očekuje se da će se Kejt i Vilijam sa budućim kraljem takođe ubrzo pojaviti na ovim vratima, gde ih nestrpljivo čeka na hiljade novinara i znatiželjnih sugrađana, ali postoji mogućnost i da tročlana porodica bolnicu napusti tek sutra ujutru.
U bolnici se sa njima sada nalazi i vojvotkinjina frizerka i stilistkinja Amanda Kuk Taker, koja je priprema za prvi izlazak u javnost nakon porođaja.
Kraljevski par danas je izdao saopštenje u kojem navode da su dobro, i u kojem se zahvaljuju osoblju bolnice na svemu što su uradili za njih u protekla 24 sata.
Podećamo, princ od Kembridža, čije ime će biti naknadno objavljeno, rođen je juče u 4 sata i 24 minuta. Na kladionicama koje uveliko prognoziraju koje ime će ponosni roditelji izabrati za bebu, najveći favorit je Džejms. Vilijamov otac, princ Čarls, izjavio je da nema pojma kako će se njegovo prvo unuče zvati.

Autor: Life Content
Foto: Tanjug, AP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti