Sastojci:
- 500 g kukuruza šećerca
- 1 struk praziluka
- 150 g tunjevine iz konzerve
- 250 g posnog majoneza
- mešavina začina, so
Priprema:
1. Kukuruz šećerac obariti u slanoj vodi pa ga ocediti od suvišne tečnosti.
3. Tunjevinu izvaditi iz konzerve i ocediti od suvišne masnoće.
4. U odgovarajućoj posudi sjediniti kukuruz šećerac, tunjevinu i praziluk. Dodati posni majonez i začine po ukusu te polako promešati da se dobije ujednačena smesa.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Bogata je kalcijumom i magnezijumom, a ne goji: Tajna vitke linije Ive Štrljić je u ovoj namirnici
Užina Ive Štrljić je ovo povrće
17/04/2024
Saznajte višePoklanjamo karte za film Građanski rat: Šokantna priča koja menja pogled na budućnost
Poklanjamo karte za film Građanski rat
13/04/2024
Saznajte višeImao je sve, ali najveću želju Roberto Kavali nije ostvario
Želja Roberta Kavalija ostala je neostvarena
13/04/2024
Saznajte višeNova oaza luksuza: Otvoren prvi ekskluzivni Maserati salon u Beogradu
Otvoren prvi ekskluzivni Maserati salon u Beogradu
12/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)