Mišel Obama: Sa kćerkama na Bijonsinom koncertu

Mišel Obama: Sa kćerkama na Bijonsinom koncertu

Autor: | 19/07/2013

0

Mišel Obama i njene kćerke Malia i Saša, uživale su tokom vikenda na Bijonsinom koncertu u Čikagu. Njih tri bile su cele večeri nasmejane dok su slušale i gledale slavnu pevačicu na sceni, a sa njima je bila i grupa prijatelja. Iako su želele da koncertu prisustvuju neopaženo, nekoliko gledalaca ih je primetilo i odmah posvedočilo putem Tvitera.
Ovo nije prvi put da Prva dama SAD sa kćerkama prisustvuje koncertu pop dive. Prošle godine pojavile su se na njenom koncertu u Atlantik Sitiju, a nakon toga supruga američkog predsednika izjavila je da se divi pevačicinom talentu.
- Kada bih imala neki talenat, volela bih da budem kao Bijonse - rekla je Mišel tom prilikom.
Iako im se Barak Obama nije pridružio u Čikagu, on poznato je da je i on obožavalac Bijonsine muzike, kao i njenog supruga Džej Zija.
- Ona je sjajan uzor za moje kćerke - rekao je on na humanitarnoj večeri koju su gospodin i gospođa Karter organizovali.
Bijonse je na predsednikovoj inauguraciji otpevala američku himnu, a on ne krije da je sa Džej Zijem u prijateljskim odnosima.
- Obojica imamo kćerke i naše žene su popularnije od nas. Tako da smo povezani. Teško je, ali nije nam loše - našalio se Obama.

Izvor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti