Vojvotkinja od Kembridža: Porođaj posle 22. jula?

Vojvotkinja od Kembridža: Porođaj posle 22. jula?

Autor: | 16/07/2013

0


Uzbuđenje vlada u britanskoj kraljevskoj porodici, ali i na celom ostrvu, dok se odbrojavaju sati dolaska na svet prvog deteta vojvode Vilijama i vojvotkinje od Kembridža Ketrin.
Od trenutka kada je Bakingemska palata objavila da je vojvotkinja od Kembridža trudna, štampa mesecima izveštava o svakom koraku mladog para u iščekivanju prinove, krune njihove veze, koja stiže 12 godina otkako su se upoznali. Kejt se pojavljivala u javnosti sve do sredine prošlog meseca. Njena odeća postala je inspiracija celoj generaciji budućih mama, tržište su preplavili prigodni suveniri, dok su Britanci licitirali čak 96 imena "bebe sa krunom". Pošto se pol deteta ne zna, među ženskim prednjači Aleksandra, među muškim Džordž.
Ketrin je, kada je dobila medvedića na poklon rekla:
- Hvala, sačuvaću ga za ć... - ne završivši reč, a u kladionicama se više tipuje na ćerku.
No, u maju se tipovalo ipak više na dečaka, jer je princ Hari navodno rekao prijateljima da njegov brat očekuje sina. Sada se sve odvija daleko od očiju javnosti. Predviđeno je da se Kejt porodi u privatnoj bolnici "Sent Meri" u Londonu, gde su na svet došli njen suprug Vilijam i njegov brat Hari. Iako datum nije objavljen, događaj se očekivao 13. jula. Temperatura se podigla prošlog petka, kada je princ Vilijam napustio vojnu bazu i uputio se ka Londonu. Ali, umesto da krene u porodilište, Ketrin Midlton je napustila palatu Kensington, i otišla kod roditelja u Baklberi, u Berkširu, gde je provela vikend. Njen suprug Vilijam bio je na dobrotvornom polo turniru u nedelju.
Sada se spekuliše da porođaja neće biti pre 22. jula, jer je majka od Ketrin, Kerol nagovestila da će beba biti rođena u zodijačkom znaku Lava. Očekuje se prirodni porođaj, koji će da obavi ginekolog kraljice Elizabete. Dolazak na svet trećeg pretendenta na britansku krunu biće zvanično objavljen u Bakingemskoj palati, baš kao i 1982. godine kada je rođen princ Vilijam. Ketrin će provesti najmanje šest nedelja sa majkom posle porođaja na njihovom luksuznom imanju vrednom pet miliona funti.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin