Džordž Kluni i Stejsi Kibler: Otkriveni detalji raskida

Džordž Kluni i Stejsi Kibler: Otkriveni detalji raskida

Autor: | 16/07/2013

0


Džordž Kluni mirno je nazvao Stejsi, rekao joj da se iseli, ali i da će za svoje ćutanje biti nagrađena s 10 miliona dolara.
Otkako je pre nekoliko dana objavljeno da su Džordž Kluni i Stejsi Kibler raskinuli, mediji su puni novih indiskrecija. Otkriveni su detalji poput onih da Stejsi i Džordž nisu imali seksualne odnose mesecima. Razlog apstinencije su, navodno, razdvojeni životi i činjenica da se Džordž umorio od svoje devojke. Džordž i Stejsi Kibler svoju vezu raskinuli su preko telefona, saznaje TMZ, prenoseći tvrdnje izvora kako je par bio razdvojen već tri meseca, jer je Kluni radio u Evropi na novom filmu, a Stejsi u Los Anđelesu na svojoj TV emisiji.
Kluni bi trebalo da ostane u Berlinu do decembra, pa je Stejsi odlučila da ne može više da izdrži razdvojenost, posebno ne još pet meseci.
- Obe strane su shvatile da ne mogu da imaju vezu ako se ne viđaju.
TMZ piše kako su razgovarali kao odrasle osobe i dogovorili se da je najbolje da svako ide svojim putem. Džordž je to mirno podneo, i odlučili su da će ostati prijatelji.
Iako se mogu čuti glasine da je Stejsi insistirala da imaju decu i da je to tačka na kojoj je veza pukla, TMZ piše da to nije bila tema.
Page Six piše kako je pre tri nedelje Džordž telefonom zamolio Stejsi da se iseli iz njegovog doma, a Kiblerova će za to dobiti 10 miliona dolara, čime je plaćeno njeno ćutanje.
Stranica Celebitchy zaključuje kako je Kluni mirno, preko telefona, ostavio Stejsi i rekao joj da se iseli. Istovremeno joj je dao neko vreme da popravi štetu i dovede stvari u red, što je prilično drugačije od Elizabet Kanalis, koja je morala da spakuje svoje stvari za samo jedan dan.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin