Dženifer Lopez: I dalje na meti kritika

Dženifer Lopez: I dalje na meti kritika

Autor: | 16/07/2013

0


Popularna pevačica nedavno se našla na udaru kritika, kada je pevala na proslavi rođendana predsednika Turkmenistana Gurbangulija Berdimuhamedova, koji je bio optužen za kršenje ljudskih prava. Ovaj događaj samo je bio povod aktivistima za ljudska prava da istraže za koga je sve slavna Dženifer Lopez pevala.
Tako je neprofitna organizacija Udruženja za ljudska prava (HRF) došla do podataka kako je popularna pevačica do sada zaradila čak 10 miliona dolara pevajući za diktatore u Istočnoj Evropi i Rusiji.
Naime, Džej Lo je u junu ove godine, za nastup kod predsednika Turkmenistana dobila 1,5 miliona dolara, prenosi New York Post.
U septembru prošle godine, zvaničnici Azerbejdžana angažovali su pevačicu da peva na fudbalskom turniru. Iste godine, Dženifer je nastupila i za predsednika Belorusije, a posetila je i Rusiju, nastupivši za Aleksandera Jorkina, koji je optužen za korupciju.
Uzbekistanski industrijalac Azam Aslanov angažovao ju je pre dve godine da peva na venčanju njegovog sina, a nastup je koštao milion dolara. Iste godine, Džej Lo nastupila je i za čečenijskog lidera Ramzana Kadjova.
Iako se, kada se nedavno našla na meti kritika, "branila" kako nije znala za Berdimuhamedovu prošlost, podaci HRF-a iz prethodnih godina opovrgli su ovu pevačicinu izjavu.

Autor: Life Content
Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin