Ana Pendić-Radoš: Nisam zahtevna trudnica

Ana Pendić-Radoš: Nisam zahtevna trudnica

Autor: | 14/07/2013

0


Lepa voditeljka Ana Pendić-Radoš posle dve godine skladnog braka sa suprugom Vojkanom Radošem, direktorom IT sektora Televizije "B 92", očekuje prinovu. Mladi par venčao se u julu 2011. godine u prelepom ambijentu restorana "Džulijeta", kada su se pred najužom porodicom i prijateljima zakleli na večnu ljubav. Šarmantna voditeljka televizije "Pink" koja je u šestom mesecu trudnoće ekskluzivno za „Hello!“ otkrila da očekuje devojčicu. Uzbuđenje i iščekivanje novog člana porodice Radoš svakim danom raste.
- Čekamo devojčicu i moram da priznam da sam potajno to priželjkivala. Svakako ću se bolje snaći sa mazanjem noktiju i pravljenjem frizura nego sa igranjem fudbala. Vojkanu je od početka bilo svejedno.
Budući ponosni otac i brižni suprug ispunjava sve želje svojoj izabranici koja, iako je u drugom stanju, nimalo nije razmažena trudnica.
- Nisam zahtevna trudnica, nemam čak ni one klasične simptome da mi se nešto specijalno jede. S obzirom na to da sam se i ranije trudila da se zdravo hranim, s tom praksom sam nastavila, kao i to da jedem manje, ali češće. Odlično se osećam i gotovo da se moja svakodnevica nije promenila - s osmehom na licu govori Ana koja ističe da, za sada, nema razloga da menja ustaljeni životni ritam.
- Trudim se da što manje opterećujem Vojkana i da se njegova dnevna rutina ne menja. Naravno da je tu šta god da mi zatreba i mnogo ga raduju sve obaveze i teme vezane za bebu.
Pre nekoliko meseci bračni par preselio se na novu adresu. Srećni supružnici su renovirali stan, a njihov životni prostor uskoro će imati i prelepu dečju sobu za naslednicu koju porodice buduće majke Ane i presrećnog Vojkana s nestrpljenjem očekuju.
Voditeljki je dobrodošao kraj radne sezone kako bi se odmorila i mogla da se posveti najmilijima.
- U trećem mesecu trudnoće imala sam mučnine, ali sam i tada normalno radila i uspešno sam, pre nekoliko nedelja, privela kraju sezonu "Paparaco lova“, emisije u kojoj sam bila u ulozi voditelja. Trenutno sam na odmoru, uživam kod kuće, završavam nagomilane obaveze, provodim vreme s porodicom i prijateljima i trudim se da se što više odmaram.
Činjenica da će uskoro postati roditelji obradovala je najbliže prijatelje sa kojima su Ana i Vojkan tek nedavno podelili lepu vest. Bračni par jedva čeka oktobar kada će Ana na svet doneti devojčicu. Pripreme za taj najlepši dan još nisu počele, a šarmantna voditeljka ne želi da oko toga pravi pompu, već se prepustila prirodi i njenom toku.
Prvih šest meseci trudnički stomak joj se jedva primećivao jer je bivša manekenka oduvek imala zavidnu figuru pa se ni sada nije mnogo ugojila zahvaljujući njenim dobrim navikama i genetici.
- Uvek mi je bilo čudno što većina javnih ličnosti ovakve novosti gotovo istog dana plasira u medije i to koristi za ličnu promociju. Nikada mi nije palo na pamet da zvrckam novinare i nudim takve informacije. Izabrali smo da ovu vest podelimo sa porodicom i najbližim prijateljima, a budući da se bavim javnim poslom i imam mnogo prijatelja u tom svetu među kolegama novinarima, normalno je da se i ta lepa vest među njima sazna - kaže na kraju razgovora Ana.

Tekst: Jelena Vlahović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin