Ana Kokić: Iskrenost mi se uvek obijala o glavu

Ana Kokić: Iskrenost mi se uvek obijala o glavu

Autor: | 14/07/2013

0


Pop pevačica Ana Kokić je ovog leta sve podredila poslovnim obavezama. Nedavno je objavila dve nove pesme “Da li je ljubav sve to” i “Nije pametno”, koje uveliko promoviše na nastupima. Supruga vaterpoliste Nikole Rađena ističe da je izuzetno zadovoljna reakcijama publike i da će jul i avgust provesti na gostovanjima po Srbiji i Crnogorskom primorju. Na pitanje da li planira da otputuje u Barselonu, na Svetsko prvenstvo u vaterpolu, kako bi bodrila supruga Nikolu i ostale srpske “delfine”, Ana Kokić kaže:
- Ne znam da li ću ići u Barselonu, to zavisi od mojih poslovnih obaveza. Ne želim da govorim o privatnom životu, jer mi se iskrenost svaki put obila o glavu, pa sam odlučila da na takve priče stavim tačku. Ne znam tačno ni kada ću otići na odmor, nadam se krajem avgusta ili početkom septembra. Veliki sam radoholik, pa sve dok ima posla neću nikud ići.
Jedina srpska pevačica, koja je osvanula na naslovnoj strani španskog izdanja magazina “Maksim”, paralelno sa nastupima radi i na novom studijskom albumu, na kojem će se prvi put u karijeri oprobati kao kompozitor.
- Biće dosta mojih autorskih pesama, zasad imam tri kompozicije - kaže Ana Kokić i dodaje:
- Moji saradnici i muzičari iz benda su oduševljeni numerama. Oni su moji najveći kritičari i na njihov nagovor sam odlučila da na album uvrstim i svoje pesme. Novi disk će biti objavljen najverovatnije tek na proleće, jer mi je najvažnije da pesme budu dobre.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin