Suzana Mančić: Oporavak u Grčkoj nakon nezgode

Suzana Mančić: Oporavak u Grčkoj nakon nezgode

Autor: | 13/07/2013

0


Poznata voditeljka Suzana Mančić nedavno je imala veliki peh kada se usled nepažnje opekla vrelom vodom zbog čega ovog leta neće smeti da izlazi na sunce. Lepa dama nedavno je bila u Grčkoj, gde je sa svojim verenikom Simeonom Ocomokosom posetila poluostrvo Pilion, ali umesto odlaska na plažu vreme je provodila uglavnom u hotelu, gde je završavala nastavak svoje knjige "Neukrotivo srce".
- Samo nekoliko dana pre polaska u Grčku zadobila sam jake opekotine leđa tako da neko vreme neću smeti da izlazim na sunce. To što se desilo je bilo vrlo smešno, ali posledice nisu male. Naime, moje kćerke i ja svakodnevno odlazimo na Tašmajdan gde šetamo našeg psa. Tog dana bio je moj red za odlazak u park sa našom kucom pa sam odlučila da sebi u ranac spakujem vrelu vodu i plastične čaše da bih dok boravim u parku mogla da napravim nes-kafu da se okrepim - počinje priču za "Hello!" Suzana.
- Prilikom pakovanja nisam lepo zatvorila termos, a kada smo stigli u park, prvo sam pustila psa da obavi nuždu. Kada sam se sagla da to pokupim, sva vrela voda iz termosa mi se sručila na leđa i zadobila sam strašne opekotine. Odmah su se oko mene okupili ljudi koji takođe šetaju pse i odveli me kod lekara. Srećom, jedan čovek koji se zadesio kada i ja na Tašmajdanu setio se odličnog Šaljićevog melema koji je najbolji za opekotine i preporučio mi da ga kupim, što sam i učinila - iskrena je harizmatična dama.
- Opekotina nimalo nije naivna, tako da sam pretrpela velike bolove, ali oporavak dobro teče. Redovno mažem melem pa nema bojazni od ožiljaka, ali ću ubuduće morati da taj deo tela ne izlažem suncu i da više povedem računa. Nekada mi se čini da ovakvi problemi samo meni mogu da se dese.
Nekadašnja "loto" devojka prve dane posle zadobijenih opekotina provela je uz svog verenika, koji se potrudio da joj ništa ne nedostaje i da joj ispuni sitne želje.
- Simeon i ja smo bili na kratkom odmoru na poluostrvu Pilion, što se pokazalo kao odličan izbor jer smo se odlučili za hotel koji je na planini i gde je velika hladovina, a na plažu nisam smela da odlazim. Tamo sam vreme provodila samo u hotelu uglavnom u sobi, gde sam završavala drugi deo svog romana "Neukrotivo srce". Mogu da vam kažem da mi je to prijalo. Ostala sam na Pilionu svega nekoliko dana i takav odmor mi je vrlo prijao - tvrdi Mančićeva koja uskoro planira da ode na Rtanj gde će završiti svoj novi roman.
- Nedavno sam imala turneju sa svojim prvim romanom "Neukrotivo srce", u okviru koje sam posetila petnaest gradova u Srbiji, a bila sam i u Podgorici i na Bledu. Ta druženja sa čitaocima su odlično prošla, a novi roman planiram da objavim na jesen, tačnije prvi put će se pojaviti u prodaji na "Beogradskom sajmu knjiga". Da bih imala mir, odlučila sam da završnicu uradim na Rtnju, gde ću boraviti sama i moći ću da budem skoncentrisana samo na rad. Na tom mestu, sa koga nosim odlična iskustva, završila sam i svoju prvu knjigu - zaključuje atraktivna voditeljka.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin