Rijana ili Bijonse u finalu srpskog "Iks Faktora"

Rijana ili Bijonse u finalu srpskog "Iks Faktora"

Autor: | 12/07/2013

0

Umesto šoua "Ja imam talenat", od ove jeseni gledaćemo popularni "Iks faktor". Audicije počinju 20. avgusta, a na finale, kako je potvrđeno iz Londona, stiže ili Rijana ili Bijonse.
- Ovaj šou, "Iks faktor" produkcijski je na mnogo višem nivou od šou programa "Ja imam talenat" koji smo uspešno radili nekoliko sezona. Zaista eksluzivno možemo da objavimo da će sa pobednikom "Iks Faktora" na finalu koje će biti odežano u "Areni" pevati Rijana, Bijonse ili neka od zvezda njihovog ranga. To nam je upravo potrvrđeno iz Londona. Mi zaista imamo veliki šou pred sobom. Prve sezone ćemo raditi eliminacione emisije iz studija u Šimanovcima ali već od sledeće svi eliminacioni koncerti održavaće se u Areni - kaže Sandrina Andić, direktorka produkcije MBK koja je četiri sezone uspešno radila šou "Ja imam talenat".
Audicije za kanditate počinju 20. avgusta, a "Iks faktor“ gledaćemo od jeseni svakog ponedeljka tokom pet meseci, od oktobra do februara. Na audicijama će biti izabrano 120 učesnika, od kojih će u velikom finalu ostati 12 najboljih. Četiri člana žirija odabraće četiri grupe kojima će biti mentori.
Prvu grupu će činiti bendovi, drugu devojke do 25 godina, treću momci do 25 godina, a poslednju solo pevači stariji od 25 godina. U 11 emisija sa živim nastupima, svake nedelje će ispadati po jedan takmičar, a finalna emisija u kojoj će se dva kandidata boriti za pobedu održaće se u “Areni”.
Ovaj veliki svetski šou osmislio je Stiven Kauel, tvorac i šoua "Ja imam talenat", koji je kroz ovo muzičko takmičenje stvorio veliki broj zvezda. Pobednik takmičenja dobija ekluzivni muzički ugovor sa kompanijom "Soni".

Izvor: Blic
Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin