Pipa Midlton: Venčanje nakon četiri meseca veze

Pipa Midlton: Venčanje nakon četiri meseca veze

Autor: | 07/07/2013

0


Pipa Midlton „ukrala je šou” na kraljevskom venčanju starije sestre Kejt i princa Vilijama kao glavna deveruša sa zanosnom pozadinom, ali sada je spremna da i sama stane pred matičara. Pipa (29) je, navodno, rekla prijateljima da je njen trenutni dečko Niko Džekson (35) „onaj pravi”. Očekuje se da će Pipa objaviti veridbu u narednih nekoliko meseci – a da vesti odlaže iz obzira prema Kejt koja će ovog meseca roditi prvo dete.
- Veridba je definitivno na stolu – kazao je izvor blizak zaljubljenom paru za Dejli mejl.
- Poslednji put kada je Niko pričao o Pipi prijateljima kod kuće u Folkstonu, bio je potpuno opčinjen nnjome. Nikada nije bio srećniji i to je ono što želi – kaže anonimni izvor.
Drugi izvor je potvrdio da bankar čeka da splasne uzbuđenje oko kraljevske prinove pre nego što zaprosi Pipu. Iako su u vezi samo četiri meseca i Pipa i Niko su sigurni da žele brak. Pipa se sprema da se iseli iz stana u Čelsiju u kome živi sa bratom Džejmsom i da počne da živi sa Nikom u njegovom domu u Južnom Kensingtonu. Na polufinalu Vimbldona Niko i Pipa su sedeli u kraljevskoj loži i nisu krili koliko su zaljubljeni. Sada se prijatelji pitaju samo jedno: Hoće li Pipa uzvratiti uslugu i zamoliti sestru Kejt da joj bude glavna deveruša?

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti