Viktorija Bekam: Osećam se krivom svaki put kad odem na posao

Viktorija Bekam: Osećam se krivom svaki put kad odem na posao

Autor: | 06/07/2013

0

Viktorija Bekam pozirala je za naslovnu stranu novog broja kineskog izdanja magazina "Vogue", u kojem je progovorila o teškoćama sa kojima se suočava kao zaposlena majka. Ona je istakla da joj je najteže da održi isti nivo uspešnosti koji je postigla u svetu mode.
- Kada ste uspešni, najteže je održati taj nivo uspeha, pa radite jako naporno da biste održali ono što ste postigli - kaže Viktorija i dodaje:
- Milioni i milioni žena sa tim se suočavaju svakog dana. Ali to nije lako, i da, osećam se krivom svaki put kada izađem iz kuće i krenem na posao - rekla je ona.
Viktorija je sa suprugom Dejvidom posetila Kinu pre dve nedelje, i izjavila da je očarana lepotom i smislom za modu Kineskinja.
- Obožavam Kinu. Žene stvarno razumeju modu i mogu iskreno da kažem da su žene koje su došle na moje događaje najlepše žene koje sam ikada videla. Imaju zavidna tela, srećne su i pozitivne i ja to obožavam. Mislim da znaju šta im dobro stoji, kako da uklope aksesoare, a imaju i prelepu kosu i savršenu kožu.

Izvor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: viktorija bekam