Eva Longorija: Srećna u novoj vezi

Eva Longorija: Srećna u novoj vezi

Autor: | 05/07/2013

0

Pre tri meseca pojavile su se glasine da je Eva Longorija (38) u vezi sa preduzetnikom iz Majamija Ernestom Argueljom (34). Iako je glumica tada demantovala ove tvrdnje, sada je ovaj par zaista u vezi, što je Eva potvrdila u razgovoru za magazin "People".
- Mislim da se razlog zašto je naša veza tako posebna krije u činjenici da smo zaista počeli kao prijatelji - kaže zvezda serije "Očajne domaćice", koja je upoznala Arguelju prošle godine na snimanju rijalitija "Ready For Love", koji je ona producirala, a u kojem je on učestvovao. Eva je tada putem emisije "spojila" svog sadašenjeg dečka sa bivšom mis Amerike Šendi Finesi, ali njihova romansa nije dugo trajala.
Glasine o tome da se Eva zbližila sa Ernestom pojavile su se pre nekoliko meseci, kada je par u nekoliko navrata viđen zajedno, ali glumica tvrdi da se njihovo prijateljstvo tek nedavno pretvorilo u vezu.
- Moram da se zahvalim medijima, jer su izazvali nešto što ja isprva nisam videla - našalila se Eva, koja se upravo vratila sa putovanja u Nikaragvu, gde je upoznala celu porodicu svog novog dečka.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin