Biljana i Janko Tipsarević: Proslava godišnjice braka u Dubaiju

Biljana i Janko Tipsarević: Proslava godišnjice braka u Dubaiju

Autor: | 05/07/2013

0

Jedan od najboljih srpskih tenisera, Janko Tipsarević sa suprugom Biljanom proslavio je juče tri godine braka, daleko od očiju javnosti, u prestižnom letovalištu u Dubaiju. U Dubai su otputovali prekjuče, a slavlje su započeli preksinoć, u apartmanu, uz šampanjac. Svake godine od venčanja, kojim su pre tri godine krunisali sedmogodišnju ljubav, modna kreatorka i njen suprug, slavni teniser, bračni jubilej slave na nekoj od najegzotičnijih svetskih destinacija. Oni ne kriju da najviše uživaju da budu sami.
Biljana i Janko su dobro raspoloženi uz šampanjac počeli da nazdravljaju svojoj ljubavi još preksinoć u ponoć i to kupatilu hotelskog apartmana u kom su odseli. U kupatilu apartmana snimili su se dok u pidžamama pevaju i igraju pred spavanje.
- Sutra nam je godišnjica braka pa smo malo uzbuđeni pred spavanje - napisali su i Janko i Biljana ispod videa koji su postavili na društvenim mrežama.
Janko je ponosan na suprugu i u svakoj prilici ističe koliko joj je privržen.
- Pre tri godine, na današnji dan oženio sam se mojom Biljanom, najboljom i najlepšom suprugom na svetu. Biljana je moj oslonac, moj najbolji prijatelj, moje sve. Nadam se da sam u proteklih 1.095 dana uspeo da joj pokažem koliko je volim i koliko mi znači - rekao je Janko.
Modna kreatorka koja je nedavno imala veoma zapaženu reviju na Malti, otkrila je da joj se u trenutku kada slave godišnjicu pred očima vrte slike sa venčanja i bude najlepša sećanja.
- Uvek se radujem ovom danu jer budi u meni sećanja na najlepši dan u mom dosadašnjem životu. Janko je najvažnija osoba u mom životu, moja srodna duša i moja ljubav. Nama je najvažnije da se volimo, da smo zajedno i jedno uz drugog i danas i sutra i zauvek. Sve ostalo je manje važno - rekla je Biljana.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti