Jelena Ristić, Biljana Tipsarević i Sunčica Travica među najlepšim devojkama svetskih tenisera

Jelena Ristić, Biljana Tipsarević i Sunčica Travica među najlepšim devojkama svetskih tenisera

Autor: | 01/07/2013

0

Pored uspeha na terenu, srpski teniseri našli su se u fokusu medija i zbog svojih lepših polovina. Naime, britanski portal "San" uvrstio je čak tri Srpkinje, Jelenu Ristić, Biljanu Tipsarević i Sunčicu Travicu među deset najlepših dama svetskih tenisera na ovogodišnjem Vimbldonu.
Prvi reket sveta Novak Đoković uživa u sedmogodišnjoj romansi sa Jelenom Ristić, rođenom Beograđankom, koja je zauzela visoku poziciju najlepših pratilja. Dvadesetsedmogodišnja Jelena je prisutna na mečevima svog dragog širom sveta, direktor je Fondacije "Novak Đoković", a nedavno je postala zaštitno lice britanske kompanije donjeg veša.
Manekenka Sunčica Travica zauzela je na listi portala San četvrtu poziciju među lepoticama. Devojka Viktora Troiickog medijima je posebno zanimljiva i zbog njihove turbulentne romanse.
Gracioznost Biljane Tipsarević, supruge Janka Tipsarevića, nije prošla nezapaženo među britanskim novinarima, pa je bivša novinarka na njihovoj listi najlepših dama zauzela sedmu poziciju. Janko je tri godine u braku sa dizajnerkom Biljanom, i u intervjuima ističe da je ponosan na njen profesionalni uspeh u svetu mode.

Auto: Nataša Odalović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti