Milica Pavlović: Vreli letnji planovi

Milica Pavlović: Vreli letnji planovi

Autor: | 29/06/2013

0


Mlada pevačica Milica Pavlović nedavno je snimila novu pesmu pod nazivom „Seksi senjorita“ za koju je uradila i visokobudžetni spot. Uskoro će promovisati novi singl za koji veruje da će postati pravi letnji hit. Atraktivna dama predstojeće leto posvetiće uglavnom nastupima, ali ne namerava ni da zapostavi obaveze na fakultetu.
- Tokom leta ću uglavnom nastupati u našem regionu, ali i u mnogim evropskim zemljama, čemu se jako radujem jer volim svoj posao. Zbog mnogobrojnih koncerata neću imati priliku da odem na odmor, ali zato na kraju sezone planiram da častim sebe letovanjem, najverovatnije na nekoj zanimljivoj lokaciji u Grčkoj - kaže Milica.
- Zbog mnogobrojnih poslovnih obaveza sve manje imam vremena za spremanje ispita na Fakultetu za medije i kulturu "Megatrend" univerziteta. Međutim, ne planiram da odustanem od visokog obrazovanja jer se nikada ne zna šta me čeka u budućnosti. Volela bih da još dugo pevam i da izgradim karijeru koja će trajati, ali dobro je imati i diplomu - tvrdi zgodna dvadesetdvogodišnjakinja.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još