Alek Boldvin: Uvreda na račun novinara

Alek Boldvin: Uvreda na račun novinara

Autor: | 28/06/2013

0

Holivudski glumac Alek Boldvin putem svog profila na društvenoj mreži Tviter objavio je niz uvreda na račun britanskog novinara Džordža Starka, zbog teksta koji je objavljen na portalu "Daily Mail"-a. Naime, pomenuti novinar je u tekstu optužio Boldvinovu trudnu suprugu, Hilariju Tomas, da je tokom juče održane sahrane glumca Džejmsa Gandolfinija, kojoj je par prisustvovao, putem mobilnog telefona ostavila nekoliko poruka na Tviteru. Ove vesti razljutile su glumca, koji je potom uputio niz uvreda i pretnji Starku, pre nego što je obrisao svoj profil na Tviteru.
- Moja supruga i ja smo odavali poštu našem dugogodišnjem prijatelju, a onda je neki novinar napisao ovo đubre - napisao je između ostalog glumac i dodao:
- Neko je napisao da je moja supruga "tvitovala" sa sahrane. To nije istina. Ali ja ću "tvitovati" na tvojoj sahrani.
Povodom ovog incidenta oglasila se i njegova supruga Hilarija, koja je objavila:
- Za vašu informaciju ja ne verujem u nošenje telefona na sahranu, nikada nisam uradila tako nešto i nikada neću.
Ona je objasnila i ponašanje svog supruga:
- Moj suprug se bori za mene. Boli kada ste neshvaćeni i boli kada vidite voljene osobe kako pate, a još više kada je ta osoba trudna.
Boldvinov portparol takođe je demantovao ove optužbe i rekao da je par otišao sa sahrane ranije, pošto se Hilarija, koja je u sedmom mesecu trudnoće, nije osećala dobro, te da je poruke na Tviteru ostavila tek kada su otišli sa sahrane.

Izvor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin