Sastojci:
- 400 g mešanih morskih plodova
- 400 g taljatela
- 5 dl neutralne pavlake
- 40 g parmezana
- 3 čena belog luka
- 1 kašika seckanog peršuna
- 4 kašike maslinovog ulja
- kora od jednog limuna
- mešavina začina, so
Priprema:
1. Beli luk ispasirati i kratko propržiti na maslinovom ulju. Dodati morske plodove te i njih kratko propržiti.
3. Pred kraj kuvanja dodati parmezan, peršun, rendanu koru limuna i začine po ukusu pa sve zajedno kratko prokuvati.
4. Taljatele obariti u slanoj vodi sa nekoliko kapi maslinovog ulja, a potom ih ocediti od suvišne tečnosti.
5. Obarene taljatele preliti umakom od morskih plodova.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
18/04/2024
Saznajte višeProleće u dvorištu Verice i Veljka podno Avale, na samom ulazu u raj čeka vas iznenađenje FOTO
Dvorište Verice Rakočević je predivno
18/04/2024
Saznajte višeSok od nara je moćan zaštitnik: 5 razloga zbog kojih je važno da bude jutarnja rutina
Sok od nara čuva zdravlje
18/04/2024
Saznajte višeBogata je kalcijumom i magnezijumom, a ne goji: Tajna vitke linije Ive Štrljić je u ovoj namirnici
Užina Ive Štrljić je ovo povrće
17/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)