Mateja Kežman i Marija Perković: Sada je sve u najboljem redu

Mateja Kežman i Marija Perković: Sada je sve u najboljem redu

Autor: | 26/06/2013

0


Nekadašnji fudbaler Mateja Kežman i njegova nevenčana supruga Marija Perković dobili su sina. Lepa Beograđanka se porodila u klinici "Dragiša Mišović" na Dedinju i na svet donela dečaka koji je prilikom rođenja bio težak tri kilograma i osamsto pedeset grama i dugačak pedeset tri centimetra. To je prvo dete fudbalera i njegove nove izabranice, dok sa bivšom suprugom Emilijom već ima dva sina, Lazara i Jakova, i kćerku Aleksandru.
Rođenje deteta unelo je veliku sreću u život Kežmana i njegove izabranice koji su s nestrpljenjem iščekivali dan kada će njihov dom biti bogatiji za jednog člana. Mateja je srećni događaj proslavio na dan porođaja njegove partnerke, upriličio je zabavu u jednom beogradskom restoranu, gde se u društvu prijatelja veselio, a cele večeri je menjao majice i košulje, budući da običaj nalaže da se novopečenom ocu cepa košulja.
- Veoma se radujem jer ću po četvrti put postati otac. To su divne stvari. Lep je osećaj jer ja mnogo volim decu. Iskreno, uželeo sam se beba, tako da jedva čekam. Marija i ja čekamo sina i veoma se radujemo novom članu naše porodice - rekao je Mateja nedavno za "Hello!".
Neposredno pre porođaja nevenčane supruge bivši fudbaler bio je u inostranstvu zbog poslovnih obaveza, ali je stigao u Beograd na dan kada mu se rodio sin kako bi sa najbližima proslavio taj radostan događaj.
- Odbrojavanje je počelo - napisao je nekadašnji fudbaler "Partizana" na svom profilu na društvenoj mreži Tviter, neposredno pre rođenja njegovog četvrtog deteta.
Ni Marija nije mogla da izdrži a da svoju sreću ne podeli sa svima, pa je nekoliko dana pre porođaja obavestila sve prijatelje na Tviteru da će uskoro postati majka i da je veoma uzbuđena zbog toga. Svima se obratila i na društvenoj mreži Instagram neposredno posle rođenja bebe.
- Nova beba je rođena - napisala je Marija na engleskom jeziku.
Kežman i njegova emotivna partnerka su pre rođenja dečaka kupili sve potrebne stvari za dete tako da su spremno dočekali dolazak njihovog sina. Mateja za sada nije želeo da daje intervjue u vezi sa novostima iz privatnom životu, jer je želeo da se u najsrećnijem trenutku posveti samo članovima porodice. Budući da je veoma angažovan u agenciji za transfer fudbalera „Football-identity“, čiji je vlasnik i osnivač, često mu se dešava da nema vremena za najbliže.
- Svestan sam da ponekad puno radim, putujem u inostranstvo i da sam zbog obaveza često odsutan od kuće, ali takođe znam da moram da zaradim da bi članovi moje familije dobro živeli. Posao u okviru moje agencije mi sjajno ide i drago mi je da me moja porodica podržava u tome - objasnio je nedavno Mateja.
Osim što će se ponovo prilagođavati životu sa bebom u domu, poznatog fudbaleskog menadžera uskoro očekuje i proces razvoda braka sa dugogodišnjom partnerkom Emilijom. U medijima se prošle nedelje pojavila vest da je zakonita supruga nekadašnjeg fudbalera podnela zahtev za razvod Prvom opštinskom sudu u Beogradu.
- Razvodimo se sporazumno, a što se tiče imovine, imamo dogovor, tako da to nećemo raditi preko suda. Sve je u najboljem redu - izjavio je nedavno Kežman.
Mnogi mediji objavili su informaciju da njegova bivša partnerka traži da se podela imovine stečene tokom braka ipak izvrši uz pomoć sudskih organa, o čemu Kežman nije želeo da daje izjave.
U svakom slučaju on će u narednom periodu pre svega biti posvećen novorođenčetu.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti